Tokion olympialaiset 2021: Kisojen päivämäärät julki – yleisurheilun MM-kisat siirtyvät vuoteen 2022

Tokion olympialaiset 2021: Kisojen päivämäärät julki – yleisurheilun MM-kisat siirtyvät vuoteen 2022

Tokion olympialaiset 2021 tullaan viemään läpi lähes samoilla päivämäärillä kuin ne oli alunperin tarkoitus kisata tulevana kesänä ennen kuin koronavirustilanne siirsi kisat.

Tokiossa kisataan uuden aikataulun mukaan 23. heinäkuuta – 8. elokuuta välisenä aikana. Paralympialaiset puolestaan pidetään 24. elokuuta – 5. syyskuuta 2021.

Kansainvälinen yleisurheiluliitto tiedotti maanantaina, että Tokion kisojen siirtymisen vuoksi se siirtää Eugenen MM-kisat vuodelle 2022.

– Kaikkien pitää olla joustavia ja tehdä kompromisseja. Työstämme juuri Eugenen yleisurheilun MM-kisojen uusia päiviä, liitto kertoi tiedotteessaan.

Ylesurheilun EM-kisat puolestaan on tarkoitus järjestää tämän vuoden elokuussa Pariisissa. Näiden kisojen järjestelyt jatkuvat kuitenkin toistaiseksi normaalisti.

– Urheiljoiden terveys on ykkösasia, mutta jos vain suinkin on mahdollista, Pariisin EM-kisat halutaan järjestää. On aivan liian aikaista sanoa, että ne oltaisiin perumassa tai niitä oltaisiin siirtämässä, IAAF:n hallitukseen kuuluva Antti Pihlakoski totesi MTV:lle.

Tokion olympialaiseten viralliset nettisivut

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut