Tokion olympialaiset 2021: Kisojen päivämäärät julki – yleisurheilun MM-kisat siirtyvät vuoteen 2022

Tokion olympialaiset 2021 päivämäärä - pallomeri.net

Tokion olympialaiset 2021 tullaan viemään läpi lähes samoilla päivämäärillä kuin ne oli alunperin tarkoitus kisata tulevana kesänä ennen kuin koronavirustilanne siirsi kisat.

Tokiossa kisataan uuden aikataulun mukaan 23. heinäkuuta – 8. elokuuta välisenä aikana. Paralympialaiset puolestaan pidetään 24. elokuuta – 5. syyskuuta 2021.

Kansainvälinen yleisurheiluliitto tiedotti maanantaina, että Tokion kisojen siirtymisen vuoksi se siirtää Eugenen MM-kisat vuodelle 2022.

– Kaikkien pitää olla joustavia ja tehdä kompromisseja. Työstämme juuri Eugenen yleisurheilun MM-kisojen uusia päiviä, liitto kertoi tiedotteessaan.

Mainos alkaa

Ylesurheilun EM-kisat puolestaan on tarkoitus järjestää tämän vuoden elokuussa Pariisissa. Näiden kisojen järjestelyt jatkuvat kuitenkin toistaiseksi normaalisti.

– Urheiljoiden terveys on ykkösasia, mutta jos vain suinkin on mahdollista, Pariisin EM-kisat halutaan järjestää. On aivan liian aikaista sanoa, että ne oltaisiin perumassa tai niitä oltaisiin siirtämässä, IAAF:n hallitukseen kuuluva Antti Pihlakoski totesi MTV:lle.

Tokion olympialaiseten viralliset nettisivut