Video: Käsittämätöntä töhöilyä – tv-vene pilasi triathlonin lähdön Olympialaisissa

tv-vene pilaa triathlonin lähdön / Pallomeri.net

Miesten triathlonin lähtö meni täysin pilalle käsittämättömästä syystä, kun tv-lähetyksen kuvausvene oli parkkeerannut lähtölavan eteen.

Tokion Olympialaisten miesten triathlon alkoi uskomattomalla tunaroinnilla, kun kilpailun lähtö jouduttiin uusimaan. Syynä tähän oli se, että tv-lähetyksen kuvausvene oli parkkeerannut lähtölavan eteen ja esti kilpailijoita hyppäämästä veteen uintiosuudella.

Noin puolet kilpailijoista jäi näin lähtölavalle seisomaan, sillä muuten he olisivat hypänneet käytännössä venettä päin. Veneen kuljettaja panikoi ja yritti korjata tilannetta todella vaarallisesti lähtien summittain pakittamaan pois paikalta. Onneksi veneen takaa veteen hypänneet kilpailijat ymmärsivät pysähtyä, joten kukaan ei sentään ajautunut lähellekään veneen moottoreita.

Muut kilpailijat ehtivät uida jo hyvän tovin ennen kuin kisajärjestäjät ehtivät pysäyttämään heidät. Veteen ehtineet triathlonistit joutuivat uimaan takaisin lähtölavalle. Lähtö uusittiin muutaman minuutin kuluttua.

Toisella lähtöyrityksellä kisa pääsi käyntiin ja sujui loppuun asti kommelluksitta. Olympiakultaa nappasi lopulta Norjan Kristian Blummenfelt.

Miesten triathlonin lähtö menee aivan vihkoon tv-veneen takia:

Katso myös: Video: Olympialaisissa täysin absurdi VAR-tuomio – Brasilian Douglas Luizille punainen kortti