Video: Draamaa 800m semifinaalissa – juoksivat kolaroivat, mitalisuosikki Nijel Amos putosi finaalista

Nijel Amos Botswana / Pallomeri.net

800 metrin mitalisuosikkeihin lukeutunut Botswanan Nijel Amos putosi dramaattisesti finaalista kolaroituaan toisen juoksijan kanssa.

Miesten 800m toisessa semifinaali piti sisällään suurta draamaa, kun finaalipaikkataisteluun povattu USA:n Isaiah Jewett ja mitalisuosikkeihin kuulunut Botswanan Nijel Amos karsiutuivat finaalista kolaroituaan keskenään.

Kuten asiaan kuuluu, niin dramaattiset tapahtumat säästettiin aivan kisan ratkaisun kynnykselle. Viimeisessä kaarteessa Jewett yhtäkkiä menetti tasapainonsa ja kaatui. Amos juoksi aivan hänen kintereillään ja kaatui luonnollisesti Jewettin päälle.

Mainos alkaa

Videolta on hankala sanoa mitä oikein tapahtui, mutta yksi mahdollisuus on se, että juoksijoiden jalat kopsahtivat hieman yhteen väärällä hetkellä ja tavalla, joka olisi Jewettin kaatanut.

Joka tapauksessa tv-kuvissa näkyi, miten kumpikin kisaaja osoitti hienoa urheiluhenkeä kovasta pettymyksestä huolimatta. Amos ja Jewett paiskasivat heti kättä tilanteen jälkeen ja hölkkäsivät yhdessä maaliin viimeiset reilut sata metriä.

Botswanan Nijel Amos ja USA:n Isaiah Jewett kolaroivat 800m semifinaalissa:

Katso myös: Video: Naisten kolmiloikassa hirmutulos – Yulimar Rojas täräytti maailmanennätyksen!