Todella härski temppu nyrkkeilykehässä – vastustaja yritti koskettaa hanskoja, Jayson Santana tyrmäsi

Jayson Santana

Memphisissä käydyssä ammattilaisnyrkkeilyillassa nähtiin härski temppu, kun Jayson Santana tyrmäsi vastustajansa epäurheilijamaisesti.

Yhdysvaltain Memphisissä otellussa ammattinyrkkeilyillassa nähtiin kyseenalainen ratkaisu ottelussa, jossa pelkkiä tappioita ammattilaisurallaan tililleen saanut Kenneth Jamerson haastoi tappiottoman Jayson Santanan.

Ottelu päättyi käytännössä heti ensimmäisen erän alettua, kun Jamerson yritti osoittaa kunnioitusta ja koskettaa hanskoja Santanan kanssa ennen kuin ottelu lähtisi kunnolla käyntiin.

Santanaa ei ele kiinnostanut, vaan hän lähti epäurheilijamaisuuden tielle paiskomalla Jamersonia siekailematta turpaan. Nopea yhdistelmä tiputti Jamersonin ja kehätuomari laski hänelle lukua kymmeneen asti, joten ottelu ei koskaan päässyt kunnolla käyntiin.

Santanan temppu ei ole sinänsä kielletty, mutta perin härski se oli. Se on sitä etenkin, kun ottaa huomioon, että ottelijoiden rekordien perusteella koko ottelun pointti oli todennäköisesti Santanan voittorekordin kaunisteleminen.

Jayson Santana tyrmää Kenneth Jamersonin, kun tämä yrittää koskettaa hanskoja hänen kanssaan:

Katso myös: Uskomaton tyrmäys Rise 167:ssä – Kazuki Osaki jysäytti vastustajan pyörryksiin huikealla kierrepotkulla