Valta vaihtuu HIFK:ssa – Urheilujohtaja Tobias Salmelainen irtisanoutui

Tobias Salmelainen HIFK

HIFK tiedotti isosta muutoksesta. Seura lähtee uuden urheilujohtajan hakuun, sillä nykyinen pomo Tobias Salmelainen on irtisanoutunut.

Päivän kovin kotimainen kiekkouutinen näytti tulevan Jyväskylän suunnalta, kun JYP tiedotti pestanneensa Johan Pennerbornin uudeksi päävalmentajakseen, mutta paria tuntia myöhemmin HIFK pisti kovemmat panokset pöytään.

Liigan mahtiseurassa tapahtui iso muutos. Seura tiedotti, että kritisoitu urheilujohtaja Tobias Salmelainen on irtisanoutunut tehtävästään. Salmelainen toimi seuran urheilujohtajana marraskuusta 2017 lähtien.

Mainos alkaa:

– Nyt on hyvä aika vaihtaa vetäjää. Päätös ei ollut helppo. Olen henkeen ja vereen HIFK ja rakastan tätä seuraa, mutta koen että muutos tekee hyvää sekä minulle että seuralle, Salmelainen sanoi tiedotteessa.

HIFK eteni Salmelaisen aikakaudella neljä kertaa pronssiotteluun, mutta finaalit ja etenkin mestaruus jäi kovista satsauksista huolimatta haaveeksi. HIFK kertoo tiedotteessaan, että seura aloittaa uuden urheilujohtajan rekrytointiprosessin heti.

– Tobiaksen ratkaisu tarjoaa meille tilaisuuden pohtia hieman laajemminkin sitä, missä seurana olemme ja mihin haluamme mennä. Olimme käynnistäneet jo ennen tätä päätöstä laajemman strategiaprosessin, HIFK:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola kommentoi tiedotteessa.

Lue myös: Arizona Coyotes jätti tunteikkaat jäähyväiset yleisölle – seuran omistajaa ei paikalla näkynyt


Joukkueet: