Video: T.J. Oshie esitteli jäätävää taituruutta – ohjasi one-timerin ilmasta sisään

T.J. Oshie Bäckström - pallomeri.net

T.J. Oshie tehtaili sunnuntain NHL-kierroksella upean osuman, jossa mies pääsi toden teolla esittelemään hyvällä tolalla olevaa käsi-silmä-koordinaatiotaan.

Illasta muodostui kotijoukkue Bostonille yhdellä sanalla kuvattuna karmea, sillä peli oli jo avauserän jälkeen lukemissa 0-3, ja toisella kaksikymmenminuuttisella vieraat löivät lisää vettä myllyyn takoen kolme maalia lisää.

Päätöserässä Graig Smith onnistui kaventamaan 1-6:een ennen kuin T.J. Oshie lisäsi vieraiden johdon takaisin kuuteen maaliin – ja tämä osuma olikin sitten todellista silmäkarkkia.

Nicklas Bäckström jakeli lättysyötön maalinedustalle, mutta kiekko oli vielä Oshien tavoittaessaankin vyötärön korkeudella. Tämä ei jenkkihyökkääjää haitannut vaan hän ohjasi pelivälineen ilmasta Bostonin maaliin.

Osumaa voitaisiinkin ennemmin kuvailla ilmasta suoritetuksi one-timeriksi kuin vain pelkäksi ohjaukseksi, sillä kyse oli poikittaissyötöstä, joka lyötiin sisään.

Washington vei sarjapisteet mukanaan lopulta tylyn 8-1-voiton kera. Oshien saldo oli 2+1, ja hän oli myös illan tehokkain. Matsin tarkemmat tilastot näet NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Roope Hintz iski nätin osuman – Juuse Saros voimaton maalillaan

T.J. Oshien käsi-silmä-koordinaatio on kunnossa:

Videon voit katsoa myös Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Pelaajat:
Joukkueet: ,