San Josen Timo Meier hurjasteli viisi maalia kahteen erään ja teki NHL-historiaa

Timo Meier San Jose Sharks / Pallomeri.net

San Jose Sharksin Timo Meier oli ilmiliekeissä ja paiskoi peräti viisi maalia Los Angeles Kingsin verkkoon tehden NHL-historiaa.

San Jose Sharks oli armoton isäntä Kalifronian derbyssä Los Angeles Kingsiä vastaan voittaen pelin maalein 6-2 ja ottelun kiistattomana ykköshahmona riehui Timo Meier, joka tykitti hurjat viisi maalia.

Meier pääsi nopeasti vauhtiin, sillä hän teki ottelun avausmaalin jo kolmen minuutin kohdalla Sharksin oltua ylivoimalla. Meier kiihdytti tahtia erän lopulla ja viimeisteli hattutemppunsa jo 19 minuutin pelin jälkeen.

Toisessa erässä Meier iski jälleen ylivoimalla viimeistellessään illan neljännen maalinsa. Meier viimeisteli maagisen iltansa jo toisen erän viimeisellä minuutilla, kun hän painoi kiekon armottomalla rannarilla aivan räpyläkäden yläpesään.

Meierista tuli näin ollen viides pelaaja, joka sai viiden maalin illan tililleen viimeisen 25 vuoden aikana. Meier teki myös historiaa, sillä hänestä tuli Sharksin seurahistorian ensimmäinen viisi maalia samaan otteluun tehnyt pelaaja. Lisäksi hän on NHL-historian ensimmäinen sveitsiläispelaaja, joka temppuun on pystynyt.

Timo Meier riehui hattutempun avauserään ottelussa Kingsiä vastaan:

Meierin neljäs maali syntyi ylivoimalla:

Meier teki NHL-historiaa ottelun viidennellä maalillaan:

Katso myös: Joonas Donskoi ratkaisi rankkarikisan – jätti Marc-Andre Fleuryn tylysti haromaan tyhjää


Joukkueet: