MTV kutittelee nostalgiahermoa – Timo Jutila ja Mika Saukkonen tekevät kimpassa vielä yhden Hockey Nightin

Mika Saukkonen & Timo Jutila / Pallomeri.net

MTV tiedotaa retroilevansa Hockey Night -lähetyksissä, kun Timo Jutila ja Mika Saukkonen hyppäävät kimpassa lauteille vielä kerran.

Liiga-lähetysten tv-tuotanto siirtyi tänä syksynä C Morelle sekä MTV:lle ja samalla ruutuun palasi uudistetussa muodossa alunperin jo 1980-luvun lopussa alkunsa saanut MTV:n perinteikäs Hockey Night -brändi.

Liiga-lähetysten kevätkauden tulee nyt kanavan tiedotteen mukaan käynnistämään ainutlaatuinen Hockey Night Retro -erikoislähetys, jossa 2000-luvun lähetysten legendaariset oranssitakit Timo Jutila ja Mika Saukkonen palaavat vielä kerran rikospaikalle.

Kaudesta 1999-2000 lähtien tutkaparina toimineet Jutila ja Saukkonen selostivat viimeisen Hockey Night ottelun 17.4.2005, jolloin Kärpät voitti Suomen mestaruuden. Jutilaa ei sittemmin ole kommentaattorina juuri kuultu, mutta Saukkonen toki on jatkanut jääkiekon selostamista sen jälkeenkin ja palasi selostamaan Liigaa jo tämän kauden alusta lähtien, kun oikeudet siirtyivät C Morelle ja MTV:lle.

– Hockey Nightissa on vaan jotakin spesiaalia. Hyviä muistoja on valtavasti. Laitoimme silloin naulan arkkuun, enkä olisi uskonut, että nämä takit vielä vedetään niskaan suorassa lähetyksessä. Tästä tulee hyvä show! Jutila hehkuttaa tiedotteessa.

Subilla tammikuun 8. päivänä esitettävässä lähetyksessä seurataan HIFK:n ja HPK:n välistä kamppailua suorana Helsingin jäähallista. Oranssitakkien vetämä ennakkostudio ja ottelulähetys huokuvat vanhan Hockey Nightin retrohenkeä.

– Nostalginen fiilis. Olemme molemmat tehneet paljon hommia Hockey Night -aikojemme jälkeen, mutta näitä takkeja ja tätä juttua arvostan edelleen. Tammikuun erikoislähetyksessä jääkiekko on jääkiekkoa ja peli keskiössä, mutta kirsikkana kakun päälle vielä kerran tämä meidän yhteinen juttu ja vanhat kemiat, Saukkonen kommentoi.

Katso myös: NHL Network listasi parhaat laiturit – Mikko Rantanen ylsi kärkikymmenikköön