Video: ”En ole niin huolissani tästä kulmapotkusta” – tv-asiantuntija Tim Sherwood teki huikean jinxauksen suorassa lähetyksessä

Tim Sherwood Prime Video / Pallomeri.net

Valioliiga-asiantuntija Tim Sherwood joutui noloon tilanteeseen jinxatessaan Liverpoolin voittomaalin ottelussa Tottenhamia vastaan.

Amazon Prime Videon Valioliiga-asiantuntijana toimiva entinen Tottenham-pelaaja ja -valmentaja Tim Sherwood kuvaannollisesti ampui itseään kunnolla jalkaan suorassa Premier League Round-up Shown lähetyksessä.

Kyseisessä ohjelmassa näytetään suorana tapahtumia Valioliigan otteluista ja studioasiantuntijat kommentoivat niitä samalla.

Keskiviikon lähetyksessä seurattiin Liverpool-Tottenham -ottelun loppuhetkiä, jolloin Liverpool sai kulmapotkun.

Sherwood otti puheenvuoron ja julisti itsevarmasti, ettei Tottenhamilla tule olemaan hätää.

– En ole niin huolissani tästä kulmapotkusta. Tämä voi tulla vielä kummittelemaan minua, mutta mielestäni Tottenhamilla on ilmatila hallussaan. En usko, että kukaan Liverpoolilta pääsee siihen ensimmäiseen palloon…paitsi tuohon, Sherwood joutui toteamaan, sillä Roberto Firmino puski pallon takayläkulmaan juuri, kun hän oli ehtinyt perustelemaan lausuntonsa.

Liverpool voitti ottelun lukemin 2-1.

Tim Sherwood jinxaa Liverpoolin voittomaalin täydellisesti:

Katso myös: Video: Murskaavaa ylivoimaa – Liverpool rökitti Crystal Palacea historiallisin lukemin, Mo Salah viimeisteli nöyryytyksen upealla kudilla


Joukkueet: ,