Klassikkovideo: 1-divisioonan MM-kisoissa uskomaton tilanne – molemmat joukkueet ottivat lopussa maalivahdin pois

Klassikkovideo: 1-divisioonan MM-kisoissa uskomaton tilanne – molemmat joukkueet ottivat lopussa maalivahdin pois

Jääkiekon 1-divisoonan MM-kisoissa nähtiin edelliskeväänä todella erikoislaatuinen tilanne, kun molemmat joukkueet ottivat samanaikaisesti maalivahtinsa pois.

Tähän tilanteeseen oli päädytty siksi, että panokset ottelusta olivat molemmille joukkueille – Italialle ja Slovenialle – samat: Vain kolmen pisteen voitto kelpaisi, jotta mahdollisuudet nousuun säilyisivät.

Ottelu oli loppuhetkillä tasatilanteessa 3-3, kun melko uskomattomat tapahtumat saivat alkunsa.

Ensin maalivahtinsa pois veti Slovenia, joka sai kuudella viittä vastaan painettua pelin Italian alueelle. Kuitenkin välittömästi, kun Italia sai pelattua kiekon väljemmille vesille, myös saapasmaan veskari luisteli vaihtoon.

Harvinainen 6vs6-peli sai vielä huikean lopun, kun Italia onnistui tekemään 4-3-voittomaalin vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria. Tällä osumalla varmistui lopulta myös se, että Italia nähtiin keväällä 2019 isoissa valoissa, eli siis MM-kisoissa.

Italia pystyi myös pitämään paikkansa korkeimmalla tasolla, sillä se voitti kaikkien yllätykseksi Itävallan viimeisessä lohkopelissä. Näin ollen Italian maajoukkue nähdään mukana myös vuoden 2021 MM-kisoissa, jotka ovat seuraavat kisat, sillä koronaviruksen vuoksi vuoden 2020 MM-turnaus jouduttiin perumaan.

Nousutaistelu 1-divisioonan MM-kisoissa sai huikean lopun:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen IIHF:n Twitter-tililtä.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut