Vuoden odotetuin golftapahtuma Tiger Woods vs Phil Mickelson nähdään yksinoikeudella Ruudussa!

The Masters Tiger Woods - Pallomeir.net

Kaksi golfin legendaa – Tiger Woods ja Phil Mickelson kohtaavat Capital One:n ”The Match” -erikoisottelussa, joka nähdään Ruudussa suorana lähetyksenä perjantaina 23.11. Ruutu tarjoaa The Matchin yksinoikeudella Suomessa kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View). The Match ei kuulu Ruutu+ -tilaukseen. 

The Match: Tiger vs. Phil – Ruutu lähettää taiston TV:stä

The Match on täysin ainutkertainen golftapahtuma ja kuuluu kauden odotetuimpiin otteluihin. Lajin elävät legendat Tiger Woods ja Phil Mickelson kilpailevat keskenään kierroksen mittaisessa reikäpeliottelussa yhdeksän miljoonan dollarin rahapalkinnosta.

Tiger Woods on urallaan voittanut yhteensä 14 golfin major-turnausta. 42-vuotias Woods on myös ainoa pelaaja maailmassa, joka on onnistunut voittamaan kaikki ammattilaisten neljä major-turnausta saman vuoden aikana. Yhdysvaltain avoimet Tiger Woods on voittanut kolmesti, kun 48-vuotias Phil Mickelson on taas jäänyt turnauksessa kuudesti kakkospaikalle. Mickelsonille major-turnausten voittoja on kertynyt yhteensä viisi.

Mainos alkaa

The Match nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+ -tilaukseen. Ottelun lunastaneet maksavat vain yksittäisen urheilutapahtuman katsomisesta. The Matchin katseluoikeuksien ostaminen ei vaadi Ruutu+-tilausta, vaan tapahtuma on kaikkien ostettavissa.

The Match on myynnissä nyt Early Birdie -ennakkohintaan 14,95 euroa sunnuntaihin 18.11. asti. Sen jälkeen ottelun voi ostaa 19,95 euron hintaan. Ottelua voi seurata suorana ja tallenne on katsottavissa Ruudussa 48 tunnin ajan ottelun alkamisajasta eteenpäin. Ottelussa on englanninkielinen alkuperäisselostus.

Tiger Woods vs Phil Mickelson 23.11.2018
Klo 21.00 Pre-Match Studio Show
Klo 22.00 The Match LIVE

Lähde: Ruudun tiedote


Pelaajat: ,