Video: Tiger Woods ja 11-vuotias Charlie-poika ovat kuin kaksi marjaa – pojalla identtiset liikkeet ja yhtä mielettömät lyönnit

Tiger Woods & Charlie Woods / Pallomeri.net

Mitä isä edellä, sitä poika perässä. Näin oli helppo todeta katsoessaan, kun Tiger Woods pelasi yhdessä poikansa Charlien kanssa.

Golfin todellisiin legendoisin lukeutuva Tiger Woods pelasi viikonloppuna yhdessä 11-vuotiaan poikansa Charlie Woodsin kanssa Floridassa pelatussa parien näytösturnauksessa.

PNC Championshipissä Orlandossa joukkue muodostui perheen kahden eri sukupolven pelaajista ja Charlie varasti shown totaalisesti.

Charlie näytti taitojaan jo avauskierroksella, jolla hän viimeisteli kolmannella reiällä eaglen. Tämän lisäksi hän esitteli myös aivan huikaisevia lyöntejä, mikä ei ole ihme, sillä tässä tapauksessa poika todellakin kulkee isänsä jalanjäljissä.

Isä-poika -pari näet ihastutti seuraajia tekemällä keskenään lähes identtisiä liikkeitä aina swingistä tuuletuksiin sekä aivan pienmpiinkin maneereihin asti.

Woodsit sijoittuivat kaksipäiväisessä turnauksessa seitsemänneksi pelattuaan kaksi kierrosta yhteensä 20 alle parin. He jäivät kisan kärkiparista Mike Thomasista ja tämän pojasta Justin Thomasista viisi lyöntiä.

Tiger Woods ja Charlie Woods on veistetty aivan samasta puusta:

Charlie on perinyt maneerien lisäksi myös valtavat pelitaidot:

Katso myös: Petter Northug joutui maksamaan sekoiluistaan kalliisti – vankeustuomio ja elinikäinen ajokielto


Pelaajat: