Tiger Woods joutui caddiensa kanssa oikeuteen – katsoja väittää saaneensa pysyvät vammat

Tiger Woods ja caddie Joe LaCava / Pallomeri.net

Tiger Woods joutuu yhdessä caddiensa kanssa oikeuden eteen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Caddieta syytetään pysyvän vamman aiheuttamisesta.

Tiger Woods joutuu oikeuteen yhdessä caddiensa Joe LaCavan kanssa, sillä Brian Borruso -niminen henkilö on nostanut kanteen kaksi vuotta siten kisan aikana sattuneesta tapauksesta.

Borruso väittää loukkaantuneensa yrittäessään päästä yhteiskuvaan Woodsin kanssa. Vammat syntyivät, kun LaCava tönäisi häntä tehdäkseen tilaa pallonsa luo pyrkineelle Woodsille. Borruso sanoo tarvinneensa kisan jälkeen sairaalahoitoa ja saaneensa kaatumisen seurauksena pysyvät vammat.

Borrusoa edustava lakimies Josh Drechsel toivoo, että haasteen avulla Valspar Championship -kilpailun 13. reiän tapahtumista löytyisi uutta todistusaineistoa ja todistajia. Drechselin mukaan PGA-kiertue ei saa luovuttaa omaa taltiointiaan ilman oikeuden määräystä.

Brittilehti Guardianin mukaan Drechselillä on hallussaan video, jossa LaCava lähestyy katsojia käsi ojennettuna vaatien heitä perääntymään. Drechselin haussa ovat nyt etenkin ne katsojat, joiden äänet kuuluvat toisella hänen hallussaan olevalla videolla, jossa heidän kuullaan mainitsevan LaCavan tönäisystä.

Woods itse oli siis välikohtauksessa sinänsä pelkkä statisti, mutta hänet on nimetty tapauksessa vastaajaksi, koska LaCava on hänen omistamansa yrityksen palkkalistoilla. LaCava on kieltäytynyt kommentoimasta haastetta.

Lue myös: Saku Koivu paljastaa – NHL-varauksen piti tulla aivan muualta kuin Montrealista


Pelaajat: