Lukon Thomas Gregoire sai tililleen kauden helpoimman maalinsa – Sportin Erik Riska ohjasi kiekon omaan rysään

Thomas Gregoire Lukko

Lukon kultakypärä Thomas Gregoire teki perjantaina maalin, joka oli hänelle taatusti kauden helpoin, sillä Sport sohi kiekon omiin.

Sportin ja Lukon välinen perjantain Liiga-kierroksen ottelu venyi aina rankkareille asti ja vierasjoukkue Lukko lopulta nipisti voittajan osuuden pinnoista matkaansa maalein 3-2.

Ottelu sisälsi myös yhden aivan täysin ilmaisen maalin, kun Lukon avausmaali meni helposti pesään. Maali syntyi, kun Lukon tähtipakki Thomas Gregoirella oli kiekko Sportin alueella. Kultakypärää kantava Gregoire yritti vain heittää kiekkoa hyökkäysalueen keskustaan, kun tapahtui jotain odottamatonta.

Mainos alkaa:

Gregoiren heitto ei siis mennyt edes maalia kohti, mutta Sportin Erik Riska päätti silti yrittää katkaista Gregoiren syöttöä, joka muistutti lähinnä sokkona heitettyä keskitystä.

Riskan ajatus oli tällä kertaa kohtalokas, sillä hän onnistui vain ohjaamaan kiekon kohti omaa maalia ja teki sen verran hyvää työtä ohjurillaan, ettei maalivahti Rasmus Reijolalle jäänyt mitään mahdollisuutta torjua sitä.

Lukon Thomas Gregoire lihottaa maalitiliään todella helposti, kun Sportin Erik Riska pistää kiekon omaan maaliin:

Katso myös: Omissa kolisi 20 sekunnin jälkeen – SaiPa vaihtoi maalivahtia


Pelaajat:
Joukkueet: ,