Video: Huikea vapari Veikkausliigassa – KTP:n Thomas Agyiri ei jättänyt veskarille mitään palaa

Thomas Agyiri KTP / Pallomeri.net

KTP:n Thomas Agyiri väläytti vetojalkansa erinomaisuutta IFK Mariehahmnia vastaan, kun hän upotti häikäisevän vapaapotkumaalin.

KTP hävisi kotonaan IFK Mariehamnille Veikkausliigan maanantain kierroksella maalein 3-1, kun vieraat saivat poikki käsittämättömän yli 800 minuutin mittaisen maalittoman putkensa ja sen innoittamana ottivat kauden avausvoittonsa.

KTP:n plakkariin jäi ainoastaan ottelun kiistatta upein suoritus sekä maali, kun Thomas Agyiri latasi kotkalaisten ainokaisen 60. minuutilla.

Maali syntyi vapaapotkusta, jonka KTP sai noin 20 metristä. Agyiri asettui sitä ampumaan ja näytti mahtavaa potkutekniikkaansa. Laukaus lähti jotenkin niin kovin vaivattoman näköisesti. Se ei ehkä ollut maailmanhistorian kovin laukaus, mutta sen ei tarvinnutkaan olla.

Agyirin kuti sujahti täydellisesti muurin yli ja kaartui todella tarkasti oikean yläkulman puolelle, eikä IFK-vahti Oskari Forsmanilla ollut minkäänlaista mahdollisuutta saada vetoa torjuttua, vaikka hän ehtikin oikeaan suuntaan heittäytymään.

KTP:n Thomas Agyiri upottaa komean vaparin todella vaivattoman näköisesti:

Katso myös: Video: Kuin salama kirkkaalta taivaalta – Molden peluri tykitti fantastisen saksipotkumaalin


Joukkueet: