Ranskan avoimissa jättimäinen yllätys – maailmanlistan 172. pudotti Daniil Medvedevin

Thiago Seyboth Wild Daniil Medvedev Ranskan avoimet - Pallomeri.net

Ranskan avointen avauskierros tarjoili tiistaina todellisen jymypaukun, kun Thiago Seyboth Wild pudotti jatkosta Daniil Medvedevin.

Maailmanlistan kakkosena majaileva Medvedev on aiempina vuosina ollut tunnettu siitä, ettei massakenttä missään nimessä ole hänen lempialustojaan, mutta tänä keväänä kaikki näytti olevan toisin, sillä hän saapui Pariisiin voitettuaan Rooman ATP Masters -turnauksen.

Tuore voitto ei kuitenkaan paljoa painanut, kun verkon toiselle puolelle asettui brasilialainen, maailmanlistan 172. sijaa miehittävä Thiago Seyboth Wild.

Seyboth Wild vei avauserän tie-breakissa, mutta Medvedev nappasi kaksi seuraavaa erää nimiinsä. Brassipeluri ei kuitenkaan luovuttanut, sillä neljännen erän hän vei 6-3 ja homma ratkesi viidennessä erässä, jonka Seyboth Wild vei 6-4.

Voittoa voidaan pitää todellisena jättiyllätuksenä, sillä brasilialainen on kiertänyt lähinnä Challenger-tason turnauksia, ja Roland Garrosiin hän pääsi mukaan karsintojen kautta.

Myös Emil Ruusuvuori aloitti taipaleensa tiistaina – ja myös hän joutui vääntämään viisi erää. Voitto ranskalaisesta Gregoire Barreresta heltisi lopulta vajaan 4,5 tunnin jälkeen lukemin 6-2, 6-7, 5-7, 6-1, 6-4.

Thiago Seyboth Wild vastasi tiistain suurimmasta yllätyksestä:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Roland Garrosin Twitterissä.


Pelaajat: