Kylmänviileä viimeistely – Atlanta Unitedin Thiago Almada alisti veskaria hävyttömällä chipillä

Thiago Almada Atlanta United

MLS:n playoffeissa nähtiin huikea taidonnäyte, kun Atlanta Unitedin Thiago Almada upotti pallon maaliin todella jäätävällä chipillä.

Yksi MLS:n playoffien ensimmäisen kierroksen ottelupareista käydään Atlanta Unitedin sekä Columbus Crew’n välillä ja ottelusarjan toisessa pelissä päästiin todistamaan melkoista taidonnäytettä.

Kyseessä oli Atlantan 4-2-voittoon päättyneen ottelun 4-1-maali, jonka tekijänä kunnostautui Thiago Almada. Maali syntyi 88. minuutilla, kun hyvässä vauhdissa ollut Almada sai syötön vasempaan laitaan. Almada päätti lähteä röyhkeästi haastamaan ulkokautta ja pääsi kuin pääsikin pakista ohi päätyen nokikkain Columbus-vahti Patrick Schulten kanssa.

Almada oli kohtuullisen pienessä kulmassa, maalivahti Schulte tuli suoraan kohti, puolustaja rynni mukaan sivulta ja kun toisella sivulla häämötti vain päätyraja, eikä pakittaminenkaan ollut vaihtoehto, niin jäljelle jäi enää yksi suunta. Almada tarttui tähän vaihtoehtoon ja chippasi pallon jäätävällä tavalla juuri sopivasti Schulten yli kyykyttäen tätä todella tylysti.

Ottelusarja on nyt tasan 1-1 ja jatkoon menijä ratkeaa maanantaina pelattavassa kolmannessa ottelussa.

Atlanta Unitedin Thiago Almada tekee maalin aivan jäätävällä chipillä:

Katso myös: Mönchengladbachin Tomas Cvancara pyysi vaihtonappiksia – teki hetkeä myöhemmin maalin ja perui pyynnön


Joukkueet: