Video: Jäätävä tuurilyönti The Mastersissa – Mark Allenin nolo moka muuttui täysin vahingossa huikeaksi suoritukseksi

Mark Allenin moka The Masters / Pallomeri.net

Snookerin The Mastersin pudotuspeleissä nähtiin melkoinen hillomunkkillyönti, kun Mark Allenin mokasta syntyi jotain huikean hienoa.

Nyt, jos koskaan, olisi Mark Allenin syytä pistää lottokuponkia sisään. Hänellä näet kävi keskiviikkona melkoinen tuuri snookerin The Mastersin neljännesvälierän viidennessä erässä John Higginsiä vastaan.

Allen lähti pussittamaan pitkää punaista kulmaan, mutta punainen pallo meni kymmenisen senttiä ohi pussista. Lyönti oli ammattipelaajalta suorastaan surkea suoritus, mutta tällä kertaa onnettomuudessa piileskeli melkoinen onnenpotku.

Allenin lyömä punainen nimittäin otti päätyvallista kimmokkeen ja meni käsittämättömän upeasti vastakkaisen päädyn kulmapussiin.

– Mikä tuurilyönti. Jotkut tuurilyönnit ovat niin noloja, ettei niitä kehtaa edes pyytää anteeksi, totesi Britannian Eurosportin selostaja Allenin hillomunkkilyönnistä.

Allen voitti tämän tuurilyöntinsä ansiosta viidennen erän, mutta sen pidemmälle tuuri ei kantanut, sillä Higgins eteni kuitenkin lopulta puolivälieriin erin 6–5. Higgins kohtaa puolivälierässä Ronnie O’Sullivanin.

Mark Allenin mokasta syntyi täysin vahingossa huikea suoritus:

Tsekkaa myös: Yksi Capitolin valtaajista oli uinnin olympiavoittaja – riehui kongressissa maajoukkueen takissa