US Masters 2022: Ilmainen live stream – näin katsot kilpailun TV:stä

Masters Tiger Woods golf - pallomeri.net

Golfin US Masters on todellinen kauden helmi, sillä kyseessä on arvoturnaus, jonka jokainen pelaaja haluaa voittaa. Näin katsot kilpailun TV:stä.

Mastersissa nähdään mukana tällä kaudella jälleen kaikki maailman parhaimmat pelaajat, joten luvassa on todellista tähtiloistoa. Ehdottomasti kiinnostavin pelaaja on Tiger Woods, joka tekee paluun vakavan auto-onnettomuudensa jälkeen. Kaikki katseet ovat varmasti Woodsin harteilla, vaikka miehestä ei nyt voi hyvälläkään syyllä odottaa kisan voittajaa.

Mastersiin suurimpana voittajasuosikkina lähtee Jon Rahm, mutta kärki on kova. Potentiaalisia mestareita voisi heitellä varmasti kymmenen, mutta Rahmin lisäksi ainakin Justin Thomasin, Dustin Johnsonin ja Rory McIlroyn nimet kannattaa laittaa muistiin.

Masters – ilmainen live stream

Suomessa Mastersia näyttää yksinoikeudella Ruutu, joka tarjoaa paketin hintaan 24,95€. Mikäli etsit kuitenkin ilmaista lähetystä, niin sekin on mahdollista saada näkyviin täysin laillisesti.

Nimittäin voit hankkia esimerkiksi NordVPN:n kautta VPN-yhteyden, jolla vaihdat virtuaalisen sijaintisi Isoon-Britanniaan. Sitten avaat Sky Sportsin lähetyksen ja nautit maailman parhaasta golfista.

Ohjeet alla:

1. Hanki NordVPN TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Laita virtuaalinen sijaintisi Isoon-Britanniaan.

3. Avaa Sky Sports ja nauti golfista.

Tsekkaa myös: Oletko Tiger Woods? Vai Kalle Samooja? Tee testi ja katso kuka golfari olet?