Snookerin The Masters -turnauksen avauspäivän pelivihje

Snookerin The Masters -turnauksen avauspäivän pelivihje

Snookervuosi 2019 polkaistiin toden teolla käyntiin tänään, kun legendaarinen The Masters -kutsuturnaus starttasi Lontoossa. Tarunhohtoisessa Alexandra Palacessa toisistaan mittaa ottavat 16 rahalistan parasta pelaajaa.

Masters kestää 8 päivää eli tasan viikon päästä sunnuntaina tiedämme, kuka on turnauksen voittaja. Turnauksen avauspäivänä pelataan kaksi ottelua, joista varsinkin jälkimmäiseen otteluun tarjolla on maistuva peli-idea.

Katso The Mastersin ottelut ilmaiseksi tästä!

The Masters: Ryan Day vs. John Higgins

Mastersin ottelut pelataan kuuteen voittoon, eli paras 11 systeemillä. Ottelut ovat perinteisesti venyneet usein jopa katkaisufreimiin asti, koska vastakkain on toden totta aina kaksi tasaista, maailmanluokan pelaajaa. Myös tämän illan ottelusta on odotettavissa todella tasainen. Dayn ja Higginsin keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia ja kaksi edellistä onkin päättynyt vain yhden freimin erolla.

Higgins on kärsinyt tällä kaudella isoista motivaatio-ongelmista, jotka ovat heijastuneet myös peliesityksiin. Skotlantilainen uhkasi muutama kuukausi sitten jopa lopettaa uransa, koska snooker ei enää tuntunut kiinnostavan alkuunkaan. Viime vuoden loppupuolella kuitenkin valoa alkoi näkymään jälleen tunnelin päässä, kun ensin German Mastersin karsinnoissa tilille karttui kaksi voittoa ja heti perään Scottish Openissa Higgins teki upean maksimibreikin, vaikka pelasi kylkiluu murtuneena. On selvää, että Mastersissa Higgins tekee kaikkensa voittaakseen.

Ryan Day on noussut suuren kansan tietoisuuteen viimeisen kahden vuoden aikana, jolloin myös Day on saavuttanut ainoat ranking-voittonsa. Walesilainen on nykykunnossa kykeneväinen kaatamaan kenet tahansa maailman huipuista.

Pelivalinta

Odotettavissa on tasainen ottelu, joka saattaa venyä aina katkaisufreimiin asti. Coolbet tarjoaa yli 9,5 freimille maistuvan 2,03 kertoimen, johon tarraamme kiinni intoa täynnä.

Coolbet tarjoaa myös Mastersiin 10 € ilmaisvedon, jonka saat lunastettua tästä!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut