The Athletic: Patrik Laine herkullisen siirtohuhun kohteena – Carolina Hurricanes kutsuu?

Patrik Laine Columbus Blue Jackets

Urheilusivusto The Athletic uutisoi, että lähtökuopissa oleva Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine on Carolina Hurricanesin kiikarissa.

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laineen tulevaisuudesta on ilmennyt mahdollisesti taas hieman lisätietoja. The Athleticin sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline nimittäin kertoo, että Carolina Hurricanes olisi kiinnostunut Laineesta.

Portzline kertoo, että Blue Jacketsin uuden GM:n Don Waddellin edellinen seura, eli Hurricanes, on yrittänyt myydä rajoitetun vapaan agentin Martin Necasin pelaajaoikeuksia. Necas on tyytymätön oloonsa Hurricanesista ja haluaa pois. Hurricanes teki varaustilaisuuden yhteydessä ainakin jonkinlaisen tarjouksen aiheesta Blue Jacketsille.

Mainos alkaa:

- Hän olisi selvä vahvistus Blue Jacketsille. Carolina voisi helposti ottaa Laineen sopimuksen itselleen, Portzline kirjoittaa viitaten Hurricanesin joustavaan palkkakattotilanteeseen.

Aiemmin keväällä kävi ilmi, että Laine haluaa uuden alun toisessa seurassa. Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman uutisoi kesäkuussa, että Laine olisi sopinut kesken viime kauden Blue Jacketsin entisen GM:n Jarmo Kekäläisen kanssa, että hän voi etsiä uutta seuraa. Laine kuitenkin päätyi tammikuussa NHL:n ja pelaajayhdistyksen NHLPA:n hoito-ohjelmaan mielenterveysongelmien vuoksi, joten kauppa luonnollisesti vesittyi.

Waddell on sanonut, että Laineesta kiinnostuneet joukkueet haluaisivat ensin keskustella Laineen kanssa ennen kuin tarjoavat hänestä mitään. Laineen kuitenkin pitää ensin päästä hoito-ohjelmasta pois ennen kuin seurat voivat hänen kanssaan keskustella.

Lisäksi Laineen sopimus on sitä luokkaa, ettei ottajia ole jonoksi asti. Hänen kausipalkkansa on 8,7 miljoonaa dollaria, eikä sellaista summaa noin vain ujutella kuin harvan seuran palkkakaton alle enää tässä vaiheessa.

Tsekkaa myös: Konsta Helenius upotti huiman rankkarimaalin Buffalon nuorten pelaajien leirillä


Pelaajat:
Joukkueet: ,