The Athletic ennakoi Leijonien joukkuetta olympialaisiin – tässä kokoonpano

The Athletic Sebastian Aho Carolina Hurricanes NHL - pallomeri.net

Arvostettu urheilusivusto The Athletic otti käsittelyyn Leijonien mahdollisen kokoonpanon vuoden 2022 Pekingin olympialaisiin.

Talviolympialaisista on tulossa mielenkiintoisin jääkiekkoturnaus vuosikausiin, sillä NHL-pelaajat pääsevät mukaan tapahtumaan. Tämä tarkoittaa sitä, että mukana kaikki maailman parhaimmat pelaajat.

Myös Suomi tulee saamaan jäätävän kovan nipun turnaukseen. Menestyminen on täysin mahdollista, vaikkakin myös pahimmat kilpakumppanit saavat pelottavan hyviä ketjukoostumuksia.

Mainos alkaa

The Athleticin urheilutoimitus ennakoi jo hieman Suomen tulevaa kokoonpanoa ja varsinkin hyökkäys saa hymyn huulille. Leijonien ykkösketjuksi on arvioitu Mikael Granlund, Aleksander Barkov ja Mikko Rantanen. Puolestaan kakkosen keskelle on asetettu Sebastian Aho, joka saa laidoilleen Patrik Laineen ja Teuvo Teräväisen.

Maalivahtikolmikko on puolestaan muodostettu Juuse Saroksen, Antti Raannan ja Kevin Lankisen ympärille. Pekka Rinteen lopettaminen ja Tuukka Raskin loukkaantuminen johtavat siihen, että tarjolla on uusille vastuunkantajille mahdollisuuksia.

Yhtenä yllättävänä ratkaisuna voidaan pitää sitä, että kokoonpanoon on nostettu muuan muassa Jesse Puljujärvi ennen Kaapo Kakkoa.

Tsekkaa myös: Sportsnet hahmotteli Kanadan olympiajoukkueen – materiaali aivan mielipuolinen

The Athletic ennakoi Leijonien kokoonpanoa

Maalivahdit:

Juuso Saros

Antti Raanta

Kevin Lankinen

Puolustajaparit:

Miro Heiskanen – Rasmus Ristolainen

Esa Lindell – Henri Jokiharju

Juuso Välimäki – Sami Vatanen

Mikko Lehtonen – Jani Hakanpää

Hyökkäysketjut:

Mikael Granlund – Alexander Barkov – Mikko Rantanen

Patrik Laine – Sebastian Aho – Teuvo Teräväinen

Joonas Donskoi – Roope Hintz – Kasperi Kapanen

Joel Armia – Erik Haula – Jesse Puljujärvi

Ylimääräiset hyökkääjät: Eeli Tolvanen, Jesperi Kotkaniemi