Thaimaan luolapojat halutaan Helsinki Cupiin – ”Ilman muuta maksamme”

Thaimaan luolapojat halutaan Helsinki Cupiin – ”Ilman muuta maksamme”

Thaimaassa koettiin dramaattisia hetkiä, kun Villisiat-niminen jalkapallojoukkue jäi juomiin Tham Luangin luolaan. Luolapojat saatiin kuitenkin hämmästyttävällä tavalla pelastettua.

Dramaattista selviytymistaistelua jännitettiin ympäri maailmaa, sillä pelastajat vaikuttivat olevan toivottoman tilanteen edessä. Kaikki kuitenkin päättyi onnellisesti, sillä jokainen lapsi sekä joukkueen valmentaja saatiin pelastettua luolasta. Heti ilouutisen jälkeen mm. Manchester United kutsui pojat vierailulle ensi kaudeksi Old Traffordille.

Nyt myös Suomesta on mietitty kutsun lähettämistä thaimaalaisjoukkueelle, sillä Helsinki Cup on kiinnostunut saamaan urheat pojat turnaukseensa.

– Emme ole vielä ehtineet tekemään lopullista päätöstä, mutta asia on ollut esillä. Annamme ensin pölyn laskeutua ja kontaktoimme asianomaisia sen jälkeen, toimitusjohtaja Kirsi Kavanne kertoo Ilta-Sanomille.

Ruotsin Göteborgissa pelattavaan Gothia Cupiin juniorijoukkue on saanut kutsun ja se pelataan välittömästi Helsinki Cupin jälkeen, joten aikataulujen perusteella Villisika-joukkueen saapuminen voisikin olla mahdollista.

– Tänäkin vuonna moni joukkue suuntasi meidän turnauksestamme Göteborgiin. Se olisi luonteva vaihtoehto myös thaipojille, Kavanne totesi Ilta-Sanomille.

– Ilman muuta maksaisimme luolapojille ylläpidon Helsingissä turnauksen ajalle, Kavanne sanoo.

Ilta-Sanomien alkuperäinen juttu

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut