Video: Teuvo Teräväinen alusti Andrei Svechnikovin osuman huikealla tavalla

Teuvo Teräväinen - pallomeri.net

Teuvo Teräväinen oli hirmuliekeissä lauantain NHL-kierroksella, kun Carolina Hurricanes kaatoi kotikaukalossaan Minnesota Wildin lukemin 5-1.

Teräväinen merkkautti ottelussa tehot 1+2 ja hänet valittiin ykköstähdeksi.

Kolmannen erän alussa suomalaiselta nähtiin mahtava suoritus, kun hän sai kiekon haltuunsa hyökkäysalueen laidassa, pyörähti vapaaksi ja jakeli Andrei Svechnikoville no-look passin. 18-vuotias venäläinen ei paikastaan erehtynyt vaan hän painoi kiekon reppuun.

Komeaa katseltavaa oli myös Teräväisen viimeistelemä maali päätöserän jälkimmäisellä puoliskolla, kun hän katkoi Wild-puolustuksen syötön ja kävi tämän jälkeen tekaisemassa läpiajomaalin.

Mainos alkaa

Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Sebastian Aho merkkautti ottelussa yhden syöttöpisteen, mikä nosti hänen kauden kokonaissaldonsa 80:een (30+50). Ahosta tuli vasta NHL-historian kuudes suomalaispelaaja, joka on onnistunut rikkomaan 80 tehopisteen rajan. Tällä kaudella siihen ovat pystyneet Mikko Rantanen sekä Aleksander Barkov – ja aiemmin ainoastaan Teemu Selänne, Jari Kurri ja Olli Jokinen.

Teuvo Teräväinen taiteilee  Andrei Svechnikoville tekopaikan:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Tsekkaa myös: Video: Ismo Lehkoselle sattui uskomattoman nolo moka suorassa lähetyksessä – ”Onks toi p*rkele noin persaukista toimintaa”


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,