Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen pelasivat upeasti yhteen – tuloksena komea maali

Jesperi Kotkaniemi Teuvo Teräväinen

Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi olivat hyvässä iskussa, kun Carolina Hurricanes oli matkannut runkosarjan päätöskamppailuun Columbus Blue Jacketsin vieraaksi.

Kotkaniemi vastasi 2-1-kavennusosumasta avauserässä, kun hän pääsi nokikkain maalivahti Jet Greavesin kanssa ja nosti kiekon tyylikkäästi sisään. Erän loppupuolella Kotkaniemi ja Teräväinen puolestaan pelasivat loistavasti yhteen ja herroista jälkimmäisenä mainittu painoi pelivälineen komealla tavalla verkon perukoille.

Toisessa erässä Teräväinen osui ylivoimalla, kun hänen laukauksensa upposi tarkasti tolpan viereen. Tämä osuma tasoitti lukemat 3-3:een, mutta sen jälkeen Columbus meni menojaan ja loppulukemat kirjattiin 6-3. Illan tehokkain oli Zach Werenski, joka tehtaili kaksi osumaa ja merkkautti niiden kylkeen myös kaksi syöttöpistettä.

Mainos alkaa:

Teräväisen saldoksi runkosarjassa muodostui pisteet 25+28=53 ja Kotkaniemelle puolestaan 12+15=27. Carolinan pelit jatkuvat pudotuspeleissä, jossa se kohtaa avauskierroksella New York Islandersin.

Teuvo Teräväinen osui Jesperi Kotkaniemen passista:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen X:n puolella.

Teräväisen toinenkin osuma oli komeaa katseltavaa:


Pelaajat: ,
Joukkueet: