Tero Pitkämäki uskoo: Paavo Nurmi Gamesin lupaama palkintosaari menee jakoon!

Pitkämäen polvesta Tero Pitkämäki Lontoo yleisurheilu / Pallomeri.net

Tero Pitkämäki on vahvasti sitä mieltä, että Paavo Nurmi Gamesissa nähdään tiistaina todellinen hirmuheitto, joka puhkaisisi jopa 93 metrin rajan.

Turussa heitetään tiistai-iltana poikkeuksellisen mielenkiintoinen keihäskisa. Ennusteet lupaavat keihästartanille mojovaa myötätuulta, mikä tarkoittaa hankalaa viskomista mutta toisaalta mahdollistaa todella hurjatkin keihäskaaret.

Tero Pitkämäki arvelikin maanantain mediatilaisuudessa, että kivikovasta saksalaiskolmikosta (Vetter, Röhler, Hoffman) etenkin Andreas Hoffman saattaa hyvinkin ylittää Turussa Aki Parviaisen Suomen ennätystuloksen (93,09).

Tuon tuloksen ylittäminen tietäisi kisajärjestäjille muutakin kuin palkintorahojen menoa. Nimittäin Paavo Nurmi Games on luvannut, että mikäli tiistaina nähdään yli 93,09 kantava heitto, saa kyseinen heittäjä itselleen oman saaren Turun saaristosta!

Vedonlyöntiyhtiö on avannut aiheesta vetokohteen. Kertoimenlaskijat eivät jaksa uskoa, että aivan 93 metrin yli sentään Turussa päästään: Kerroin 93.09:n ylitykselle on 2.50 ja sen alle jäämiselle 1.45.

Kertoimet: Heittääkö Paavo Nurmi Gamesissa joku keihäänheittäjä yli 93.09?
Kyllä 2.50
Ei 1.45