Video: SaiPan Tero Lehterä avautui pressissä – ”Vi****aa niin sa*****sti!”

Tero Lehterä SaiPa / Pallomeri.net

SaiPan tie kohti pudotuspelejä käy yhä kivikkoisemmaksi. Tuskaa ilmensi päävalmentaja Tero Lehterä, joka avautui kunnolla lauantain ottelun jälkeen.

Playoff-paikasta taisteleva SaiPa on ajautunut syöksykierteeseen. Viimeisen kahden kuukauden aikana SaiPa on pelannut yhdeksäntoista ottelua, joista se on voittanut vain neljä.

Lauantaina SaiPa otti kotikaukalossaan lukua maalein 2-0, kun Ässät kävi pokkaamassa pisteet. Samalla SaiPan tämän hetkinen tappioputki synkkeni jo viiden pelin mittaiseksi.

Mainos alkaa

Tämä sai päävalmentaja Tero Lehterän mietteliääksi ja todella tuskaiseksi. Lehterä ei peitellyt tuntojaan ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Vi****aa…vi****aa niin sa****asti, Lehterä totesi heti kärkeen.

Tämän jälkeen Lehterä antoi rapaa omalle joukkueelleen kritisoiden pelaajiensa työmoraalia, joka oli hänen mukaansa johtanut pelaajien ajoittaisiin penkityksiin.

– Jouduimme menemään siinä aika kapeallakin materiaalilla melkein kaksi erää. Katsoimme, että ne ketkä tekevät töitä, menevät kentälle. Se on harmittavaa, että olemme sellaisessa tilanteessa, Lehterä totesi.

– Se ottaa oikeasti päähän, että kaikki eivät tee hommiaan. Menen nyt tämän vi****kseni kanssa kotiin ja hautaudun sinne peiton alle muutamaksi päiväksi, Lehterä päätti avautumisensa.

Tero Lehterä sanoo suorat sanat lehdistötilaisuudessa:

Katso myös: Video: Patrick Kane nöyryytti Antti Raantaa tylysti – veivasi hävyttömän rankkarimaalin


Joukkueet: