Tennis-vihjeet: Alexander Zverev – Sebastian Ofner | Ti 9.4. klo 18:50

vetovihjeet tennis-vihjeet atp pallomeri

Tennis-vihjeet palaavat ATP Masters 1000 -tunnelmiin, sillä tällä viikolla Monte Carlossa kaikki isot nimet ovat mukana taistelemassa voitosta.

Alexander Zverev – Sebastian Ofner | ATP Monte Carlo

Massakenttien kausi on käsillä, ja pelin avaa toden teolla Monte Carlon jylhissä maisemissa pelattava ATP Masters -turnaus.

Ofner kaatoi avauskierroksella Dan Evansin, mutta ottelussa kohtasivat kaksi surkeaa massapeluria, joista Ofner sattui tällä kertaa olemaan parempi. Jos Ofnerin massakenttähistoriaa katsoo, niin se ei lupaa missään tapauksessa hyvää, kun vastaan asettuu Zverevin kaltainen peluri.

Mainos alkaa:

Itävaltalainen oli nimittäin ennen viimeisintä voittoaan hävinnyt massakentällä peräti 7 kertaa putkeen heti avauskierroksella.

Zverev ja Ofner ovat kohdanneet massalla kertaalleen, ja tuon vuoden 2022 Ranskan avointen matsin saksalainen vei nimiinsä lukemin 6-2, 6-4, 6-4.

Ennusmerkit eivät lupaa Ofnerille hyvää.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa alle 20,5 pelin vaihtoehdolle kertoimen 1,78, mikä kelpaa peleille. Täytyy kuitenkin muistaa, että Zverev on vasta palannut USA:n kiertueelta, joten kyseinen kohdevalinta antaa siimaa hieman maltillisemmillekin voittolukemille.