Tennis-vihjeet: Thiago Seyboth Wild – Taylor Fritz | La 23.3. klo 17:00

vetovihjeet tennis-vihjeet atp pallomeri

Miamin ATP Masters 1000 -turnaus jatkuu toisen kierroksen otteluiden merkeissä ja näihin tunnelmiin myös tennis-vihjeet sukeltavat tänään!

Thiago Seyboth Wild – Taylor Fritz | ATP Miami

(Ottelu oli aluksi määrä pelata perjantaina, mutta se siirrettiin sateen vuoksi lauantaille)

Mikäli et ole koskaan katsonut brasilialaisen Seyboth Wildin matsia, kannattaa sinun tehdä näin. 24-vuotias peluri lyö palloa todella kovaa ja näyttävästi – ja hänen kyydissään on moni kärkimiehistäkin ollut ajoittain todella suuressa pulassa.

Toki aina, kun puhutaan kovaa lyövistä pelaajista, mukaan tulevat myös helpot virheet. Nyt ATP-listan 76. sijalla olevan brassin peli näyttää olevan hyvin mallillaan. Hän selvitti tiensä karsinnoista häviämättä erääkään, ja sama meno jatkui pääsarjan avauskierroksella, kun portugalilainen Nuno Borges (ATP-13) kaatui suoraan erin 2-0.

Maailmanlistalla 13. sijalla majaileva Fritz pääsi sijoitettuna suoraan toiselle kierrokselle, joten hänen viimeiset pelinsä ovat Indian Wellsistä reilun viikon takaa, jolloin matka tyssäsi kolmannella kierroksella Holger Runen käsittelyssä.

Seyboth Wildilla on hyvä pelituntuma alla, joten aivan kertoimien mukaista ennakkosuosikin asemaa ei Fritzille tule suoda. Siitä syystä over-vaihtoehdot mataline rajoineen kuulostavat varsin houkuttelevilta.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa kohteelle yli 21,5 peliä kertoimen 1,76.