Tennis-vihjeet: Paire – Ruusuvuori | Ke 25.8. klo 22:00

vetovihjeet tennis-vihjeet atp pallomeri

On aika painaa tennis-vihjeet pöytään, sillä Emil Ruusuvuori kohtaa illalla Winston-Salemin ATP-turnauksessa mielenkiintoisen vastuksen: Benoit Pairen.

Ruusuvuoren otteet ovat olleet Yhdysvaltojen kiertueella ihan hyvällä tasolla, ja tässä turnauksessa edessä on nyt kolmas kierros. Ensi viikolla odottaakin sitten jo US Open.

Kolmannen kierroksen vastustajaksi asettuva Benoit Paire on ATP-kiertueella melkoinen kulttihahmo, sillä mies tunnetaan käsittämättömän taidokkaana pelurina, jolta voi odottaa mitä uskomattomampia stoppareita ja muita venkuroita – eikä miehen peruslyöntipelikään missään nimessä huonoa ole.

Kääntöpuolena taas ranskalaisen pää ei ole sitä vahvinta sorttia, sillä välillä hän turhautuu niin, ettei mistään tule enää mitään. Varmaa on kuitenkin se, että parhaimmillaan ranskalaistaituri voi voittaa kenet tahansa.

Viime aikoina peli on luistanut jälleen varsin mallikkaasti, mikä ei tietenkään ole hyvä uutinen Ruusuvuoren kannalta. Luvassa onkin mitä todennäköisimmin tasainen taisto.

Lapulle isketään ottelun yli 1,5 erää (kohde: “Erät yhteensä: 3 sets”). Myös Pairen voitto on ihan kokeilemisen arvoinen kohde lähes 2,30:n kertoimellaan.

25.8. klo 22:00
PaireRuusuvuori
Vihje: 3 erää / 3 sets
Kerroin: 2,35

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!