Tennis-vihjeet: Emil Ruusuvuori – Marcos Giron | To 9.5. klo 16:30

vetovihjeet tennis-vihjeet atp pallomeri

Tennis-vihjeet sukeltavat Rooman ATP Masters -kisaan, jossa Emil Ruusuvuori käynnistää pelinsä Marcos Gironia vastaan.

Emil Ruusuvuori – Marcos Giron | ATP Masters 1000 Rooma

Ruusuvuori (ATP-71) on kärsinyt viimeisinä kuukausina erinäisistä loukkaantumisista, jotka ovat vieneet parhaan tehon pelaamisesta. Kun karavaani siirtyi massapeleihin huhtikuussa, on suomalaispelurin kohtalona ollut tippua molemmista pelaamistaan turnauksista ulos heti avausottelussa.

Tämä ei terveellekään Ruusuvuorelle toki olisi, mikään ihmeellinen asia, sillä ovathan hänen vahvuutensa kovan kentän peleissä.

Mainos alkaa:

Itseluottamusta kuitenkin rassaa varmasti se, että jos kaikki kisat lasketaan mukaan, takana on jo viisi ensimmäisen kierroksen tappiota.

Gironilla (ATP-49) sama lukema on neljä, mutta toki hän eteni kuukausi sitten Houstonin massakisassa kolmannelle kierrokselle saakka kaataen Denis Shapovalovin sekä J.J. Wolfin.

Ruusuvuori ja Giron ovat kohdanneet kaksi kertaa aiemmin. Vuonna 2021 Giron oli Wimbledonissa vahvempi erin 3-2, ja viime syksynä jenkkipeluri puolestaan hoiteli homman nimiinsä Torontossa suoraan erin 2-0.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Gironille peräti 2,25:n voittokerrointa, mikä kuulostaa hieman liian houkuttelevalta ohitettavaksi.