Tennis-vihjeet: Emil Ruusuvuori – Aljaz Bedene | Klo 18:00

vetovihjeet tennis-vihjeet atp pallomeri

Tenniksen US Open on täydessä vauhdissa ja tarjolla on mielenkiintoisia otteluita päivittäin! Tässä tennis-vihjeet tiistaille!

Nappaa 10 € ilmaisveto tenniksen US Openiin joka päivä!

Emil Ruusuvuori – Aljaz Bedene

Tenniksen US Open käynnistyi maanantaina ja tiistaina on luvassa suomalaisen Emil Ruusuvuoren uran ensimmäinen koitos Grand Slam -turnauksessa. Vastaan asettuu selvästi kokeneempi Aljaz Bedene, joka ei ole kuitenkaan todellakaan mahdoton haaste.

Yksi iso kysymysmerkki on, miten Ruusuvuori löytää pelinsä, kun voittoon vaaditaankin kahden erän sijaan kolme. Näitä paras viidestä -systeemillä pelattavia otteluita ei ole juurikaan Ruusuvuoren tilille tullut.

Ruusuvuori sai ennen US Openia alle tärkeitä pelejä Cincinnatin ATP-turnauksessa, jossa vire oli hyvä. Näin ollen suomalaisella on kaikki mahdollisuudet voittoon. Helpolla se tuskin kuitenkaan irtoaa, joten yli 38,5 peliä kuulostaa oivalta pelivalinnalta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!