Tennis-vihjeet: Daniil Medvedev – Jiri Lehecka | To 2.5. klo 21:00

vetovihjeet tennis-vihjeet atp pallomeri

Tennis-vihjeet pureutuvat Madridin ATP Masters 1000 -kisaan, jossa Jiri Lehecka haastaa puolivälierässä Daniil Medvedevin.

Daniil Medvedev – Jiri Lehecka | ATP Madrid

22-vuotias Lehecka (ATP-31) on noussut varteenotettavaksi ehdokkaaksi aivan TOP-10-pelaajaksi saakka, ja nyt hän on lunastelemassa noita lupauksia edettyään Madridissa jo puolivälieriin. Kolmannella kierroksella kaatui itse Rafael Nadal suoraan erin 2-0.

Medvedev on lausahtanut takavuosina kuuluisan “I hate this surface”, mutta ei mies nyt aivan niin surkea massakenttäpeluri ole kuin tästä voisi olettaa. Toki samaan hengenvetoon on todettava, että Medvedevin vahvuudet ovat ehdottomasti kovan kentän pelissä.

Mainos alkaa:

Takana on kaksi kolmieräistä matsia ja yksi 2-0-lukemiin päättynyt ottelu, kun taas Lehecka on hoitanut kaikki matsinsa suoraan kahdessa erässä.

Medvedev on asetettu otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta helppoa iltapuhdetta hänelle ei varmasti ole luvassa.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa kohteelle Lehecka +2,5 peliä kertoimen 1,92 – ja se napataan kiinni. Ottelusta saattaa muodostua jopa niin tasainen, että yli 22,5 peliä samaisella kertoimella 1,92 kuulostaa varsin kelvolliselta pelikohteelta.