Tennis: US Open 2021 – tässä live stream turnaukseen

US Open live stream 2021 tennis televisiointi

Tenniksen US Open 2021 pelataan 30. elokuuta – 12. syyskuuta välisenä aikana New Yorkissa. Tässä live stream kauden viimeiseen Grand Slamiin!

Turnaukseen lähdetään varsin mielenkiintoisista – mutta toisaalta myös hivenen ikävistä – tunnelmista, sillä poissa rivistä on niin Rafael Nadal kuin myös Roger Federer, joiden lisäksi muun muassa viime vuoden mestari Dominic Thiem ilmoitti jo jättävänsä loppukauden pelit väliin.

Haastajien näkökulmasta tämä toki tarkoittaa sitä, että yhä useammalla tuntemattomammalla nimellä on mahdollisuus edetä pitkälle. Suurin ennakkosuosikki on kuitenkin mukana, ja erikoisia asioita saa tapahtua, mikäli Novak Djokovicia ei nähdä viimeisen viikonlopun karkeloissa mukana.

Mainos alkaa

Viime vuonnahan tällainen ”ihme” nähtiin, kun maailmanlistan ykköspeluri huitaisi pallon linjatuomaria kaulan seutuville, minkä seurauksena Djokovic diskattiin. Nyt Djokovicilla on kuitenkin mielessään niin sanottu ”Calendar Grand Slam”, eli kaikkien neljän Slamin voitto saman vuoden aikana, mikä tekee ennakkosuosikista vieläkin vaarallisemman vastuksen.

Viime vuoden toinen finalisti, Alexander Zverev, saapuu US Openiin Cincinnatin Masters-turnauksen voitosta kerätyn itseluottamuksen kera, joten hänelläkin on varmasti sanottavansa voittotaisteluun – kuten myös kolmikolla Daniil MedvedevStefanos TsitsipasAndrey Rublev.

Entä miten suorittaa Emil Ruusuvuori? Se jää nähtäväksi 30.8. alkaen!

Turnauksen kaaviot ja tarkemmat aikataulut näet kisan virallisilta sivuilta.

US Open 2021 – live stream ja televisiointi

Kaikki US Openin ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Television puolella turnaus on katsottavissa maksullisen Eurosportin kanavilla, tai vaihtoehtoisesti suoratoistona Discovery + port -tilaajille, tai Eurosport Playerin käyttäjille. Valittuja otteluita nähdään myös Discoveryn omistamilla tv:n ilmaiskanavilla.