Tennis-Pena tipsailee: “Isosti ennakkosuosikin kelkkaan – uhka vai mahis?”

Tennis-Pena tipsailee betsit vetovihjeet ranskan avoimet - pallomeri.net

No töttöröö vaan itse kullekin säätyläismiehelle ja -naiselle! Tennis-Pena se täällä taas ja on aika kattoa, millasta lappua pusketaan sisään tänään.

Vetolapusta siis kyse, jos nyt joku on aivan väärällä foorumilla ja ihmetteli, että mistä hiton post-it-lapuista se oikeen höpöttelee. Joo, mutta sitten asiaan.

Sympaattinen, nuori altavastaaja.

Sehän kuulostaa ihan kauheen romanttiselta, kun kengurumaan oma poika, 19-vuotias Alex De Minaur astelee isojen valojen alle Australian Openissa ja kentän toiselle puolelle haukkarinsa kanssa töpöttelee Rafael Nadal. Asetelma on ku pedattu suurelle sensaatiolle, tarinalle jota kerrotaan vielä pitkään jälkipolville.

“No kummottos siinä sitten kävi?” kysyis Pentin turkulainen kirjekaveri. No kuule, Rauli, sehän meni silleen, että Rafa ähisi ja puhisi siinä pari tuntia ja paino taululle 6-1, 6-2, 6-4. Siitä oli romantiikka kaukana – ainakin noinninku aussimaisten kakkuloiden läpi silmäiltynä. Eroottisuutta oli sitäkin enemmän, koska Rafa ja hauis.

Djoker vastaan nuori haastaja

Vähän samanlaista meininkiä on luvassa, kun Novak Djokovic – jota meikä muuten huuteli koko turneen voittajaks – saa vastaansa 19-vuotiaan Denis Shapovalovin.

Kanadastahan tämä poikanen ponnistaa, mutta asetelma on hyvinkin samanmoinen: Yksi suurista vs. tulevaisuuden tähti.

Se nyt vaan sattuu vielä tässä kohtii olemaan niin, ettei näillä nuorilla pojilla vaan yksinkertasesti riitä. Fyysisesti varmaan, mutta mietipä ite pelaavas Grand Slamissa Novak Djokovicia vastaan. Siinä saa olla korvien välistä niin kovaa tekoa, että…. no, niin kovaa, ettei nää pojat sitä yksinkertasesti vaan vielä oo.

Painetaan lapulle tylysti Djokoa isolla tasotuksella. Mitä tulee tohon otsikon kysymykseen, ni kyllä mä sanon, että se näissä suurista suurimmissa kinkereissä on “mahis”. Tack och adjöö.

COOLBETILLE TÄSTÄ!

djokovic tennis-pena

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!