Tennis-Pena tipsailee: ”US Openista napataan jälleen täsmäpoiminta, hei!”

Tennis-Pena tipsailee: ”US Openista napataan jälleen täsmäpoiminta, hei!”

US Openista on tässä kohtaa takana tollanen rapiat pari päivää ja mehän alotettiin betsaaminen eilen vallan erinomaisesti.

Kei Nishikori hoiti leiviskänsä just niin tyylillä ku sopi odottaakin ja japanialaisen -2,5 erää ui kotiin ku sushi jääkaappiin. Hassuttelu-sivubetsi ei nyt tullu himaan, mut ei tullu meikän vaimokaan illalla, joten siitä on ihan turha mussuttaa, hei.

Tässä on vielä monta päivää aikaa ennen ku Pentti matkaa New Yorkin suuntaan, mut jatketaan sitä ennen hyväks havaitulla linjalla ja otetaan tällekin päivälle yks täsmäpoiminta.

Päivän poiminta US Openista: Ugo Humbert vs. Stanislas Wawrinka

Ei, tossa Ugon nimessä ei oo kirjotusvirhettä. Sen vanhemmat päätti, että ”f*ck it” – ja jättivät sit sen mykän H-kirjaimen nimen alusta pois. Fiksua porukkaa, jos multa kysytään, hei.

Niin tai näin, maailmanlistan 139. sijalla oleva herra Humbert tulee joutumaan US Openin keskiviikossa melkoseen myllyyn. Hän otti kyllä kivan 3-0-voiton ekalla kierroksella, mutta vastassa sattu olemaan maailmanlistan 345. sijalla oleva Colin Altamirano. Eikä sekään voitto nyt mitenkään ihan surffaillen tullu, oli siellä tie-break-erää sun muuta.

20-vuotias Ugo-peikko on pelannut ihan kelpo tavalla Challenger-tason turnauksissa viime aikoina, mut nyt vastaan tulee Stan the Man ja kyseessä on Grand Slam -kinkerit. Sit tähän soppaan lisätään vielä se, että Wawrinka kaato ekalla kierroksella Grigor Dimitrovin suoraan, jopa melko tylysti 3-0, ni huhhuh.

Saattaa Ugolla tulla mykkää H:ta ikävä – mitä se sit ikinä tarkottaakaan.

Painetaan tänään lapulle Wawrinka -2,5 erää ja kasvatetaan kassaa maltilla. Ei hölmöillä, hei.

HUOM! Jos on jotain hyvii betsi-ideoita, tai ajatusta vaikka elämän tarkotuksesta, ni tuu jakaa ne Pallomeren Telegram-ryhmään (<– Tosta klikkaamalla voit lukee lisää ja pääset liittymään).

NordicBet muuten tarjoo 10€:n riskittömän betsin US Openiin, ni käytähän se ihmeessä:

10€ riskitön veto US Openiin!

us openista betsi

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut