Tennis-Pena tipsailee: ”US Openin karsinnat tarjoo meille pelattavaa!”

Tennis-Pena tipsailee: ”US Openin karsinnat tarjoo meille pelattavaa!”

US Openin karsinnat on päivän teema, hei! Sehän tarkottaa sitä, että tuo suurin, kaunein ja valovoimasin Grand Slami alkaa ens maanantaina.

Nää karsinnat on siitä kivoja, että matseja on niin pirunmoisen paljon ja sieltä saa aika-ajoin poimittua ihan makosiakin kohteita himaan. Mitään insidea ei oo teille sen enempää tarjota tähän kohtaan, sillä meikäläinen matkaa New Yorkiin vasta ens viikolla.

Ei mun ylpeys riittäis mitään karsintoja livenä kyttäillä, tiiättehän. Mut voidaan me silti reissurahaa tehdä, annetaan näille lätkyttelyille sen verta kunniaa.

US Openin karsinnat – 2. kierros: Polansky – Giraldo

Karsintojen tokalla kierroksella kohtaa kanadanananalainen Peter Polansky ja kolumbialainen Santiago Giraldo.

Nää veljekset kohtas viime viikolla Vancouverissa ja kanukki vei homman himaan. En nää mitään syytä, miksei sama toistuis myös tällä viikolla, sillä Giraldolla ei nyt oo peli kulkenu kyllä millään alustalla vähään aikaan. Polansky puolestaan keikkuu uransa parhailla listasijotuksilla (120) ja kyllä Giraldo (ATP-337) pitäis kaatua, hei.

Young – Bolelli

Heitetään vielä lisämaustetta lapulle ja napataan mukaan Donald Youngin voitto Simone Bolellista.

Young eteni viime viikolla Washingtonin turnaukseen karsintojen kautta ja kaato ekalla kierroksella Stan Wawrinkan.  Ei se Stanin nykykunnolla välttämättä oo mikään suursuoritus, mutta toi se varmasti itseluottamusta, vaikka Kei Nishikori olikin sit parempi seuraavalla kierroksella.

Young on jo 29-vuotias pelimies ja häneltä löytyy senkin takia varmasti iso motivaatio selvitä koti-slamin pääsarjaan. Bolelli puolestaan on vedelly kovan kentän turnauksia siihen malliin, että italialainen on viimeks voittanu kaks matsia putkeen lokakuussa Tukholmassa.

Saldo on ollu sellasta tasasen vahvaa tappio-voitto-tappio-voitto-tappio-meininkiä.

Hän voitti nyt US Openissa ekan karsintavastustajan, joten…

Jos on jotain hyvii betsi-ideoita, tai ajatusta vaikka elämän tarkotuksesta, ni tuu jakaa ajatukses Pallomeren Telegram-ryhmään (<– Tosta klikkaamalla voit lukee lisää ja pääset liittymään).

US Openin karsinnat

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut