Tennis-Pena: “Stefanos Tsitsipas on päivän kreikkalainen jumalheppa!”

Tennis-Pena tipsailee betsit vetovihjeet ranskan avoimet - pallomeri.net

Moikkulimoi! Ton vilpittömän lausahduksen mä kuulin tyttären tyttären tyttären suusta, kun Stefanos Tsitsipas asteli telkkariruutuun meijän olkkarissa.

Onhan se nyt ihan kamalan silmää miellyttävä kreikkalainen ihmisveistos – kyllä se Pentinkin täytyy myöntää. Se, mikä meikäläistä kuitenkin enemmän ilahduttaa, on se faktantynkä, että tää 20-vuotias nuorukainen osaa myös pelata tennistä aivan halvatun hyvin.

Tsitsipas voitti tossa marraskuussa ATP Next Gen -finaaliturnauksen, jossa oli siis mukana ATP Tourin parhaista parhaat nuorukaiset. Pentillä on vahva tutina sinappitahrasten khakihousujen puntissa, että tämä vuosi on se, kun Tsitsipas lyö ittensä todellisesti läpi.

Australian Open – 2. kierros: Stefanos Tsitsipas – Viktor Troicki

Tossa yläpuolellahan se päivän agenda möllöttelee. Tsitsipas voitti ekan kierroksen lämmittelyhenkisessä matsissa Matteo Berrettinin 3-1, mutta nyt on karstat saatu irti koneesta ja tokalla kierroksella nuori kreikkalaispoju on varmasti täydessä iskussa.

Troickilla on takanaan viiseränen matsi – ja täytyy todeta, että se oli kyllä ainaki numeroiden valossa todella erikoinen. Vaikka ne väänsikin Roberto Carballes Baenan kanssa tosiaan täydet viis erää, ni matsi kesti vaan reilut kaks ja puol tuntia. Erät meni puolin ja toisin pääsääntösest 6-1 tai 6-2, ni ei niissä kauaa nokka tuhissu.

“Tennis is a momentum game”, vois joku älykkö kiekkotietäjäkin todeta.

Tsitsipas on kuitenkin sen verran Troickia edellä pelillisesti, että mä nään melko erikoisena skenaariona sen, että Troicki veis edes yhden erän. Ei Troickille tässä matsissa oo tarjolla mitään momentumin saumaa.

Kyllä tähän matsiin on vaan pakko vetää Tsitsipas -2,5 erää, koska kerroin huitelee tuolla kahden pinnassa.

Niin ja muuten Coolbet tarjoo uusille asiakkaille melko maukkaan ensitalletusbonuksen, sillä 10€ talletuksella sä saat 50€ pelirahaa. Lue lisää tästä!

COOLBETIN KERTOIMIIN!

Stefanos Tsitsipas

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!