Tennis-Pena tipsailee: Ranskan avoimet ja Federerin Rooger!

Tennis-Pena tipsailee betsit vetovihjeet ranskan avoimet - pallomeri.net

Se on moro ja töttöröö! Ranskan avoimet on käynnissä ja Tennis-Penakin heräsi talvihorroksestaan – onhan tässä Wimbledonikin jo ihan oven takana.

Meikä syttyy aika sairaan paljon siihen, että Roger Federer on muutaman vuoden tauon jälkeen taas pelaamassa Roland Garrosissa. On se kova sälli, hei!

Ensin sä oot muka liian vanha, ettet jaksa vetää massakenttä-kautta lainkaan ja sit yhtäkkiä sä kirmaatkin 37-vuotiaana taas tiilimurskalla ku nuori poni. Eihän noi Ranskan avoimia edeltäneet turnaukset nyt ihan putkeen menny Rogerin osalta, mutta maanantaina avauskierroksella se veti ihan ok. Lorenzo Sonego sai lähtee katsomoon 6-2, 6-4, 6-4.

Mä sytyn kyllä Ranskan avoimiin ihan kohtuuttoman paljon. Virhepomput, kettumainen tuuli ja kaikki mahdolliset sotkee peliä ja silti nää artistit pelaa sellasta tennistä, että kyllä sitä herkistyy melkeen kyyneliin saakka välillä.

Pentin valinnat keskiviikolle:

Roger pelaa keskiviikkona Saksan Oscar Ottea vastaan. Otte-poika pääsi kisaan mukaan karsintojen kautta säälikortilla, sillä se hävis viimesen karsintamatsinsa, mutta lucky loser -paikka avas paikan pääsarjaan. Ekalla kiekalla kaatu Malek Jaziri 3-1.

Eihän Ottella pitäis olla Rogeria vastaan mitään mahdollisuuksia, joten meikä uskoo, että Federer tulee kairaamaan ison voiton. Roger haluu hoitaa tokan kierroksen nopeesti pois alta, jotta sillä on ees jotain mahdollisuuksia mennä pitkälle turnauksessa – se on varma.

Mielenkiintonen vääntö nähään myös Grigor Dimitrovin ja Marin Cilicin välillä. Siinä homman nimi on se, että tuskinpa Dimitrovista on vastaamaan Cilicille. Dimi väänsi jo ensimmäisellä kierroksella viiseräsen Janko Tipsarevicin kanssa, joten sekin varmasti painaa pohkeissa.

Näillä mennään keskiviikkona:

Federer -8,5 peliä @ 1,78

Cilicin voitto @ 1,58

Coolbetin kertoimiin pääset TÄSTÄ, tai sitten alta olevasta namiskasta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!