Tennis-Pena tipsailee: ”Nick Kyrgios on melkonen juustopää, hei!”

Tennis-Pena tipsailee: ”Nick Kyrgios on melkonen juustopää, hei!”

Sori, lonkka vaivaa ja siks lähettiin tänään liikkeelle nega-sävytteisellä otsikolla. Mut eiks Nick Kyrgios nyt olekin aikamoinen aasinmoukka?

On värikkäitä pelaajia, jotka rikastaa meitin rakastaamaa tennis-nimistä pallopeliä. Sit on tällanen yks m*lkku, joka käyttäytyy huonosti kaikkia kohtaan. Lähes kaikki muut (ehkä) meniskin vielä, mutta sit kun sä käyttäydyt epäkunnioittavasti vastustajaa kohtaan, ni sillon sä nyt vaan oot Penan kirjoissa idoootti.

Värikkäässä ja värikkäässä on eroa, if yuo nowing what I meen?

Tästä me saatiin tuore ”työnäyte” Cincinnatissa ku Kyrggi veti homman ihan läskiks Del Potroa vastaan. Se käyttäyty ku lapsi. Kaivakaa jostain juutuubista tai jotain.

No joo, mut se siitä, hei. Tää avautuminen sai mun lonkan kivut hetkeks unohtumaan, wits is nice.

US Open – 2. kierros: Nick Kyrgios – Pierre-Hugues Herbert

Tänään tää mun suosikkimulkvisti kohtaa ranskalaispelurin, jolla on taas vaihteeks majesteettinen nimi. Herbertin nimi on kuitenki jo tennisväelle varsin tuttu, sillä kyse on kovasta pelimiehestä.

Kyrgios on tuuliviiri ja siitä saatiin esimerkki jo ekalla kiekalla, kun se hävis tokan erän Radu Albotille 2-6. No juu, hoitihan se homman himaan silti erin 3-1, mut tossakin matsissa Kyrgios voitti yhteensä vaan 4 geimiä enemmän ku Albot.

Herbert on astetta kovemman luokan pallontakoja, ni ei oo mitään syytä olettaa, että meijän lahjakas herra Ripley pääsis tänään helpolla. Herbertin +5,5 peliä kuulostaa 1,89:n kertoimella niin houkuttelevalta, että se napsastaan lapulle.

Otetaan kylkeen italialaista tulisielusuutta Fabio Fogninin voiton muodossa. Fabio on ollu piukassa vireessä viime aikoina ja kyllä John Millman kaatuu.

HUOM! Jos on jotain hyvii betsi-ideoita, tai ajatusta vaikka elämän tarkotuksesta, ni tuu jakaa ne Pallomeren Telegram-ryhmään (<– Tosta klikkaamalla voit lukee lisää ja pääset liittymään).

NordicBet muuten tarjoo 10€:n riskittömän betsin US Openiin, ni käytähän se ihmeessä:

10€ riskitön veto US Openiin!

kyrgios

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut