Tennis-Pena tipsailee: ”Kevin Anderson on kiva jätkä, hei!”

Tennis-Pena tipsailee: ”Kevin Anderson on kiva jätkä, hei!”

Kevin Anderson on päivän heppa, koska onhan se nyt niin pirun mukava äijä. Tunnen henkilökohtasesti ja voin sanoo, ettei rennompaa heppua löydy.

No en mä sitä oikeesti tunne. Ehkä te sen arvasittekin, hei. Mä olen vaan Pentti.

Mut Pentti oli varsin kova sälli eilen! Lainaan tässä hetkisen itseäni lauantailta:

”Painetaan tänään lapulle Rogeria 4,5:n pelin tasotuksella, koska jotenkin mulla on sellanen fiilis, että jossain kohtaa aussipojulla napsahtaa taas päässä ja legenda painelee sitä tukkaan ainakin yhden erän 6-1-tyylisesti. Muuten matsi voikin olla ihan tasanen, en mä sitä sano. Mut odotellaan sitä ”naps”-ääntä.”

Ja mites se menikään? No sehän meni 6-4, 6-1, 7-5. CAMA VAMOS PENTTI!

Okei, mutta nyt on leijumiset leijuttu ja meikä palailee maan pinnalle. Toki vaimo autto siinä palautumisessa jo eilen, kun jätti taas tulematta kotio, mutta se on tarina toiselle foorumille…

US Open – 4. kierros: Dominic Thiem – Kevin Anderson

Sunnuntaina huidotaan neljännen kierroksen matsi, missä mun paras ystävä saa vastaansa Itävallan voimatennis-pakkaus-äijä Thiemin Dompan. Mä oon jotenkin alkanu dislikettämään tätä Thiemiä – vai miten se nykynuoriso sanoo, hei?

Thiem piiskaa niin helkutin kovaa palloa ja sit se ratkasevissakin pisteissä takoo ihan täyttää ja voi hyvinkin painaa pallon kaks metriä pitkäks. Kai sen peli siitä järkevöityy iän myötä, mut mä en nää, että se pystyy tänään haastaa Andersonia.

Anderson tietää tän turnauksen metkut – olihan se viime vuonna finaalissa – ja se kyllä painelee Thiemin poikaa käkättimeen. Sellanen fiilis iski tosta matsista, että lapulle tiensä löysi kohde Anderson -1,5 erää.

Thiemin aika tulee vielä, en mä sitä sano, hei. Mut se aika ei oo vielä.

HUOM! Jos on jotain hyvii betsi-ideoita, tai ajatusta vaikka elämän tarkotuksesta, ni tuu jakaa ne Pallomeren Telegram-ryhmään (<– Tosta klikkaamalla voit lukee lisää ja pääset liittymään).

Tästä voit käydä nappaamassa NordicBetin 10€ riskittömän vedon US Openiin:

10€ riskitön veto US Openiin!

Kevin Anderson

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut