Tennis-Pena tipsailee: ”US Open – riskittömällä vedolla lappua uuniin, hei!”

Tennis-Pena tipsailee: ”US Open – riskittömällä vedolla lappua uuniin, hei!”

US Open. Siinä on lyhyenlänkä sanapari, josta meikäläinen on jo 1920-luvun alkupuolelta saakka saanu ihan erityisiä väristyksiä.

Jostain syystä mä vaan sytyn tästä turnauksesta kaikista eniten, vaikka meillä on Wimbledonit sun muutkin tarjolla.

New Yorkin syke lähettää kiimaisen kutsuhuutonsa ja Pentti löytää tiensä kyllä pelipaikoille myöhemmin, mutta sitä ennen käyn vielä Jönköpingissä vaimon veljenpojan pojan pojan tyttären rapujuhlissa.

Rapumaisilla saksilla leikellään kuitenkin tiistain tarjonnasta betsikohde talteen – niin sanotusti ”pois kuleksimasta”, hei!

US Open: 1. kierros | Marterer – Nishikori

Maximilian Marterer tulee US Openiin sillä meiningillä, että kaverin tuntuma koviin kenttiin on tasan yhden Cincinnatissa pelatun matsin mittanen, ja siinäkin tuli sitten pataan Bradley Klahnilta suoraan erin 0-2.

Kei Nishikori sentään onnistu napsimaan noista elokuun kovan kentän kisoista mukavia päänahkoja, ja vaikka peli ei nyt ookaan sillä tasolla, millä se Nishillä voi parhaimmillaan olla, ni kyllä tää tiistainen matsi pitäis olla aika läpihuutojuttu.

Lyödään lapulle ihan rohkeesti Nishikori -2,5 erää!

Sen voi lyödä vaikka 10 egen riskittömällä vedolla, jonka NordicBet tarjoo US Openiin:

10€ riskitön veto US Openiin!

Meikäläinen päätti vähän lähteä hassuttelemaan riskittömällä vedolla ja laitan sillä tuplan: Chung -2,5 erää + Fognini -2,5 erää!

Jos on jotain hyvii betsi-ideoita, tai ajatusta vaikka elämän tarkotuksesta, ni tuu jakaa ne Pallomeren Telegram-ryhmään (<– Tosta klikkaamalla voit lukee lisää ja pääset liittymään).

US Open veto

 


Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut