Tennis-Pena tipsailee: ”Federerin Roger laittaa ällittelijän ruotuun, hei!”

Tennis-Pena tipsailee: ”Federerin Roger laittaa ällittelijän ruotuun, hei!”

Federerin Roger – tiedättehän. Kuningas, jumalhahmo ja maailman ehkäpä tyylikkäin ihminen. Tuskin kellään on vastaväitteitä, hei!?

Pentti muistaa, kun Roger syntyi 8. elokuuta 1981.

Meikä oli sillon vaimon kanssa viettämässä 35-vuotishääpäivää Kängelkosken kylpylässä ja tunsin silloin illalla, että nyt maailma on muuttunu – silleen positiivisella tavalla. Sanoin sen ääneenkin, ja vaimo liikuttu hitokseen. Mä kuitenkin tiesin, että se johtu jostain ihan muusta ku siitä eukosta, joka teki tavallisesta uima-altaasta poreammeen.

Oi niitä aikoja…

Mutta joo, nyt palataan ruotuun taas. Tänään yllä mainittu Kuningas kohtaa sen ällittelijän, josta mä tossa edellispäivänä just avauduin. Siinä matsissahan tämä australialainen klovni järjesti sit taas sellasen show’n, mikä nyt alleviivannee mun pointtia aika jetsulleen.

US Open – 3. kierros: Federerin Roger vs. Nick Kyrgios

Näkeekö joku ihan oikeesti, että Kyrgillä olis mitään palaa Rogeria vastaan, hei?

En mä ainakaan, vaikka hommaa kattelis millasten kenguru-kakkuloiden läpi. Federer on hoidellu Nishiokan ja Pairen tieltään suoraan erin 3-0 ja ei tolla Kyrgiosilla kyllä tuu pää kestämään, vaikka taidot ehkä oliskin riittävät.

Painetaan tänään lapulle Rogeria 4,5:n pelin tasotuksella, koska jotenkin mulla on sellanen fiilis, että jossain kohtaa aussipojulla napsahtaa taas päässä ja legenda painelee sitä tukkaan ainakin yhden erän 6-1-tyylisesti. Muuten matsi voikin olla ihan tasanen, en mä sitä sano. Mut odotellaan sitä ”naps”-ääntä.

HUOM! Jos on jotain hyvii betsi-ideoita, tai ajatusta vaikka elämän tarkotuksesta, ni tuu jakaa ne Pallomeren Telegram-ryhmään (<– Tosta klikkaamalla voit lukee lisää ja pääset liittymään).

NordicBet muuten tarjoo 10€:n riskittömän betsin US Openiin, ni käytähän se ihmeessä:

10€ riskitön veto US Openiin!

 

federerin roger

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut