Tennis-Pena tipsailee: ”Päivän betsin pohjana on bussijalat!”

Tennis-Pena tipsailee: ”Päivän betsin pohjana on bussijalat!”

Donald Young näytti meille eilen, mitä sana ”bussijalat” tarkottaa. Hittolainen sentään, että se jätkä ei ollu kyllä yhtään valmis.

Jos et nyt tiedä yhtään, että mitä Pentti höpöttää, niin meikäläinenhän tipsas eilen Youngin voittoa Simone Bolellia vastaan. Sehän meni sitten sillä viisiin, että Bolelli vei avauserän 6-0.

Pena on kuitenkin kokenu kehäkettu, ni mähän sanoin sen erän jälkeen Pallomeren Telegram-ryhmässä, että ”Ei heitetä kirvestä kaivoon kuitenkaan, hei. Ekan erän 6-0 on välillä kaikista petollisin homma.”

(Kannattaa muuten liittyä tohon ryhmään, jos et vielä oo. Siellä on hyvää betsikeskustelua. Liittymisohjeet löydät TÄSTÄ NÄIN.)

Mutta joo, niinhän se sitten meni, että Young vei seuraavat erät ja hoiti homman himaan. Sit lapulla oli myös Peter Polanskyn voitto – ja tänäänhän nämä kaks sankaria kohtaa keskenään.

Youngin bussijalat vs. Polansky

Uskon vahvasti eilisiin perusteluihin vedoten, että Young vie matsin nimiinsä, hei. Mut nyt napataan jopa jännänsorttinen kohde lapulle, ihan vaan näitä bussijalkoja peläten.

Pelätään nimittäin sitä, että Young on taas matkannu jostain kaukaa halvasta motellista pelipaikalle aamupöhnissään – ja että Polansky vie ekan erän. Mut kyllä Young herää sit viimeistään tokaan ja nappaa sen itelleen. Lapulle lähtee näihin melko sekopäisiin perusteluihin vedoten Youngin 2. erän voitto. Siitä saa jopa vähän isomman kertoimenkin ku pelkästä otteluvoitosta, ni kelpaa meille.

Aragone vs. Harris

Sit kaveriks lapulle lähtee kohde matsista JC AragoneLloyd George Harris (toinen on tullut räppärinimellä kehiin ja toinen kuulostaa joltain kartanoherralta, joka silittelee valkosia hevosiaan).

Tää Harris on ollu viime aikoina aivan liekeissä. Se on painellu lähestulkoon kaikkia vastustajiaan pataan suoraan erin 2-0, ni luotetaan tähän buumiin ja painetaan ennakkoluulottomasti lapulle kartanoherran 2-0-voittoa. Heinäkuun lopusta alkaneella kovien kenttien kaudella se on nimittäin pelannu 18 matsia, ja on voittanu niistä 15 suoraan kahessa erässä. Kertaakaan ei oo menty kolmeen erään.

Ne kolme tappiotakin on tullu Granollers-Pujolille, Kokkinakisille ja Pospisilille, joiden nimet nyt kaikki varmaan tunnistaa.

Bussijalat

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut