Tennis live stream – näin näet ATP-kisat ja Grand Slamit ilmaiseksi!

tennis live stream - atp grand slam ruusuvuori djokovic federer nadal

Tennis live stream on tässä. Ota mukava asento lempituolissasi ja lue alla olevat ohjeet, joilla tennis livelähetykset lähtevät pyörimään alta aikayksikön!

Tennis live stream – näin katsot ATP ja Grand Slam -turnaukset ilmaiseksi

Emil Ruusuvuori on jyrännyt tiensä maailmanlistan sadan parhaan joukkoon, ja sehän tarkoittaa luonnollisesti sitä, että suomalaisnuorukainen pääsee sisään Grand Slameihin ilman karsintoja.

Hienointa on kuitenkin se, että Ruusuvuoren taivalta pääsee seuraamaan viikko viikolta ATP-turnauksissa.

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi.

Samalla pääset seuraamaan jalkapallon La Ligaa, jääkiekon KHL:ää ja SHL:ää, snookeria jenkkifutiksen NFL:ää, sekä koripallon Euroliigaa ja NBA:ta.

Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

Djokovic, Federer, Nadal, Zverev, Thiem – ja kaikki muut tähdet

Tennis live stream ei siis kata ainoastaan pienempiä ATP-kisoja vaan mukana on myös ATP Masters 1000 -turnaukset, joita käydään kauden aikana kaikkiaan yhdeksän: Indian Wells, Miami Open, Monte Carlo, Madrid Open, Rooma, Toronto/Montreal, Cincinnati, Shanghai sekä Pariisi.

Grand Slamit ovat kuitenkin kauden ehdottomia kohokohtia – eikä vähiten sen takia, että pääsemme näkemään, kun Emil Ruusuvuoren vastustajaksi asettuu Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal, tai vaikkapa pohjoismaisessa taistossa Norjan Casper Ruud.

Australian avoimet, Ranskan avoimet, Wimbledon sekä US Open kuuluvat kaikki live streamien kirjavaan joukkoon!

Tenniksen katsominen on huippujännittävää – ja sitä se on varsinkin nyt, kun pääsemme seuraamaan seuraavan sinivalkoisen pelurin taivalta kohti maailman ehdotonta huippua!

Tsekkaa myös: ATP Tennis – maailmanlista

Yksi viime vuosien parhaista tennisotteluista pelattiin kesällä 2019, kun Roger Federer ja Novak Djokovic kohtasivat eeppiseksi yltyneessä Wimbledonin finaalissa. Tuon viisituntisen matsin parhaat palat voit fiilistellä alta.

Tenniksen tv-lähetykset ovat nyt siis saatavillasi vain muutamalla klikkauksella. On todella jännittävää nähdä, miten monta vuotta “suuri kolmikko” Federer, Nadal ja Djokovic vielä jatkavat uriaan – ja kenellä lopulta onkaan eniten Grand Slam -voittoja!

Varmaa on vain se, että paljon ehtii vielä tapahtua ennen kuin tämä kolmikko luovuttaa valatistuimensa nuoremmilleen.