Temujin Treasures: Tsekkaa esittely ja nappaa bonus – pelaa yksinoikeudella vain Coolbetilla

Temujin Treasures

Coolbetilla on pelattavissa yksinoikeudella alan johtavan pelivalmistaja Pragmatic Playn uutuuspeli Temujin Treasures.

Esittely: Temujin Treasures

Temujin Treasuresissa on mahdollisuus kerryttää suuriakin voittoja, sillä pelin volatiliteetti on korkea. Myös palautusprosentti on nostettu ylös, sillä teoreettinen palautusprosentti on 96,55%.

Pelissä on todella upeita toimintoja, jotka tarjoavat aivan uudenlaisen pelikokemuksen. Hienot ominaisuudet eivät jää ainoastaan bonuspeliin, vaan tähän kylkeen on kehitelty myös muita toimintoja, joita pelaajat voivat hyödyntää suurentaakseen voittojaan.

Mainos alkaa

Ehdottomasti suurin mielenkiinto kohdistuu tietysti pelin jackpot-voittoihin. Jaossa on yhteensä neljä erisuuruista jättipottia, joiden suuruus määrittyy panoksen mukaan.

Jackpotit vastaavat seuraavia kokonaispanoskertoimia:

  • Mini Jackpot: 28x
  • Minor Jackpot: 88x
  • Major Jackpot: 288x
  • Grand Jackpot: 8 888x

Bonuspeli:

Jättipottien voittaminen on mahdollista bonuspelin kautta, mikä aktivoituu kolmella bonussymbolilla. Tämän jälkeen ruudulle ilmestyy onnenpyörä, jossa mahdollisina palkintoina on huimat jättipotit. Tämän lisäksi vaihtoehtoina on 6-50 ilmaiskierrosta. Eli onni lopulta määrittelee, kuinka suuren voiton onnistut saamaan.

Ilmaiskierrosten aikana ruudulle voi tulla rakettisymboleita, joita todellakin kannattaa toivoa. Nimittäin nämä symbolit palkitsevat sinut erilaisilla bonuksilla.

  • Rahapalkinnot: Saat 100x–5 000x voiton.
  • Lisää ilmaiskierroksia: Voitat 1–5 ylimääräistä ilmaiskierrosta.
  • Jackpot: Voitat Mini, Minor tai Major Jackpotin.
  • Wild-kertoimet: Raketti muuttuu Wild-symboliksi, jolla on 1x, 2x, 3x tai 5x-voittokerroin. Voittokertoimella kerrotaan kaikki kierroksen voitot – myös jackpotit.

Pelissä on myös bonuksen ostomahdollisuus. Hinta on 100 x panoksen määrä.

Wild Switch

Yksi todellinen erikoisuus on Wild Switch -toiminto. Mikäli aktivoit tämän ominaisuuden, niin jos saat jatkossa peruspelin ja bonuspelin aikana kiekoille 2, 3 ja 4 vähintään 6 samanlaista symbolia, niin ne muuttuvat Wild-symboleiksi.

Testaa peliä ilmaiseksi Coolbetilla!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelaa Temujin Treasures -peliä ja voita upeita palkintoja

Pelintarjoaja Pragmatic Playn uusi Temujin Treasures -kolikkopeli julkaistaan Coolbetin Kasinolla jo 4.3., vaikka pelin virallinen julkaisupäivä on vasta kahden viikon päästä. Coolbetin asiakkaana pääset siis pelaamaan uutuuspeliä ensimmäisten joukossa!

Pelaamalla peliä voit myös voittaa upeita palkintoja, sillä kaikkien peliä pelanneiden kesken arvotaan upeita palkintoja. Tarjolla on 500 € bonusrahaa, 100 € lahjakortteja sekä Coolbetin tuotepalkintoja. Aktivoi bonuskoodi: AARRE ja pelaa uutuuspeliä vähintään 20 € edestä, niin pääset mukaan arvontaan!

OSALLISTU KAMPANJAAN!