Telia julkaisi ensi kauden Liiga-tuotteiden hinnat – tarjolla erilaisia paketteja lätkäfaneille

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Ensi kaudeksi Liigan televisio-oikeudet ostanut Telia julkaisi tiistaina tulevan kauden Liiga-tuotteet sekä niiden katseluoikeuksien hinnat.

Telian tarjonnasta löytyy kolmea erilaista mahdollisuutta katsoa Liiga-pelejä. Voit ostaa koko kauden, jolloin näet tietysti kaikki Liigan ottelut suorina lähetyksinä. Tämän lisäksi on mahdollista ostaa pelkästään oman suosikkijoukkueesi pelit, jolloin paketti on koko kautta edullisempi. Kolmas vaihtoehto on pelipassi, jolla näet yhden ottelun kerrallaan.

TELIA – ENSI KAUDEN LIIGA-TUOTTEET:

  • Liiga-passilla (24,90 €/kk) näet kaikki kauden pelit.
  • Joukkuepassilla (19,90 €/kk) näet kaikki yhden joukkueen pelit.
  • Pelipassilla näet yhden pelin kerrallaan.

Maksat vain kun pelataan. Kanavapaketin hinta on automaattisesti 0 €/kk kesätauolla tai jos suosikkijoukkueesi pelit loppuvat. Tänä vuonna tilaajat saavat myös elokuun preseason-pelit tervetulotoivotuksena täysin maksutta

Liigan saat ensi kaudesta alkaen vain Telialta jokaiseen suomalaiseen kotiin. Liiga näkyy Telia TV -palvelussa, ja on saatavilla kaikille operaattorista riippumatta, liittymään kuin liittymään.

Lähde: Telian tiedote