Video: Uskomaton rankkarin missaus Espanjan junnuliigassa – tekonurmi petti alta, valtava kaistale lähti kokonaan irti

Tekonurmi pettää / Pallomeri.net

Joskus rankkari vain epäonnistuu, mutta Espanjan junnusarjan pelissä syypäänä surkeaan rankkariin oli surkeassa kunnossa ollut tekonurmi.

Espanjan A-nuorten toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Liga Nacionalissa nähtiin melko käsittämätön tapaus, kun Vallobinin ja Covadongan välisessä ottelussa missattiin rankkari hyvin harvinaisella tavalla.

Pilkkua vetämään asettunut Covadongan pelaaja otti normaalit vauhdit ja juuri, kun hän oli vetämässä, petti tekonurmi hänen tukijalkansa alta.

Nurmella tällainen ei ole niin tavatonta, mutta tekonurmen tapauksessa kukaan tuskiin osaa moiseen varautua. Puhumattakaan siitä, ettei kentästä irronnut kaistalle ollut mikään pikkutuppo, vaan lähes neliömetrin kokoinen kaistale.

Hulluinta tapauksessa lienee kuitenkin se, että kaistale pudotettiin vain takaisin paikoilleen ja peli jatkui normaalisti kuin mitään ei olisi tapahtunut, vaikka iso palanen kentästä menikin täysin remonttikuntoon ja muuttui hyvin vaaralliseksi pelaajille.

Ottelu saatiin pelattua loppuun asti ja peli päättyi tasapeliin maalein 3-3.

Tekonurmi pettää alta, kun Covadongan pelaaja ampuu rankkaria:

Katso myös: Video: Arturo Vidal mouhosi itselleen typerän punaisen – yritti sukeltaa ja suuttui, kun tuomari ei purrut syöttiin