Video: Teemu Turunen upotti maalillaan Venäjän – veivasi kiekon sisään huikealla pyörähdyksellä

Teemu Turunen Leijonat / Pallomeri.net

Leijonat katkaisi Venäjän pitkän EHT-voittoputken ja viimeisen silauksen voitolle iski Teemu Turunen suorastaan huikeaan tyyliin.

Leijonat kaatoi Venäjän kovan taistelun jälkeen maalein 4-1 ja katkaisi samalla Venäjän peräti 10 ottelun mittaisen EHT-voittoputken. Venäjää ei ollut kukaan onnistunut tällä kaudella siis kaatamaan, ennen kuin Leijonat onnistui sitkeän esityksen turvan nujertamaan itänaapurin.

Voiton takeena oli kolmannen erän tehohetki. Peli oli 1-1, kun Jere Karjalainen karkasi läpiajoon ja vei Suomen jälleen johtoon ajassa 50:13.

Lisää tuli hetken kuluttua ja tällä kertaa asialla oli Teemu Turunen. Hänen viimeistelynsä oli kerrassaan upea. Turunen katkaisi venäläispakin syötön, ajoi maalille ja kun hän huomasi ajautuvansa liian pieneen kulmaan, niin Turunen yllätti häntä vartioineen pakin sekä Venäjän maalivahdin tekemällä yhtäkkiä ovelan pyörähdysliikkeen, jonka hän päätti jäätä pitkin lähteneeseen kutiin.

Turusen veto osui aivan täydelliseen kohtaan, sillä kiekko livahti Venäjän maalivahdin paketista läpi ja näin Suomi oli noussut jo kahden maalin johtoon vaivaisessa 32 sekunnissa!

Karjalainen viimeisteli vielä loppunumerot tyhjiin, mutta Venäjä ei kunnolla toipunut erän puolivälin shokkihoidosta ja kiri jäi aika lailla torsoksi muutenkin.

Teemu Turunen tekee maalin komealla pyöräytyksellä ja sinetöi Leijonien voiton Venäjästä:

https://twitter.com/dplussportfi/status/1392875282688794635

Tsekkaa myös: USA julkisti MM-kisojen joukkueen – jalkeilla varsin nimetön ryhmä


Pelaajat:
Joukkueet: