Yllätysveto – Teemu Selänne mukana perustamassa uutta jääkiekkoliigaa

Teemu Selänne Teemu Selänteen

Rapakon takaa tupsahti yllättävä uutinen, kun paljastui, että Teemu Selänne on mukana perustamassa uutta jääkiekkoliigaa.

Teemu Selänne on mukana perustamassa uutta junioriliigaa Yhdysvalloissa. Selänteen kanssa samassa projektissa on myös takavuosien NHL-tähti Luc Robitaille.

– Saamamme tuki on ollut poikkeuksellista, vaikka olemme tienneet, että meillä on voittava konsepti, jossa on paljon potentiaalia, West Coast Hockey Sports and Entertainmentin toimitusjohtaja ja perustajaosakas Ben Robert sanoi The Hockey Newsille.

Liigan tarkoitus on täyttää maantieteellinen aukko Pohjois-Amerikan juniorijääkiekossa. Tällä hetkellä länsirannikon huippupelaajien on lähdettävä joko Kanadaan tai Keskilänteen, jos he haluavat pelata kovassa sarjassa. THN:n mukaan uusi liiga tulee noudattamaan yliopistourheiluorganisaatio NCAA:n sääntöjä, jotta pelaajat eivät menetä mahdollisuuttaan yliopistoreittiin.

Uusi liiga on jo saanut tukea neljältä NHL:n huippuseuralta. Tukensa ovat ilmaisseet Los Angeles Kings, San Jose Sharks, Anaheim Ducks ja Vegas Golden Knights. Liigan odotetaan aloittavan toden teolla toimintansa kaudella 2024-2025.

Tsekkaa myös: ESPN julkaisi NHL-pelaajien TOP-100-listauksen – Aleksander Barkov kärkikymmenikössä


Pelaajat: